Date companie
 
 
 
 

Se caută profesori pentru Școala Europeană de la Bruxelles

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Mai 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concurs, salariu, scoala, ministerul, educatiei, profesor, europeana
 

Ministerul Educației organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi la Școala Europeană de la Bruxelles. Candidații se pot înscrie până pe 14 mai 2021, prin depunerea dosarelor la Registratura Ministerului Educației. Instituția nu oferă nicio adresă online la care dosarele pot fi depuse, în schimb, indică poșta, ca metodă alternativă de transmitere a documentelor.

IRINA CODREANU, reporter „Cele 3 posturi scoase la concurs sunt de profesor la disciplina Matematică, cu predare în limba engleză, profesor de Chimie-fizică/Științe integrate, cu predare în română și germană, franceză sau engleză și Consilier educativ, pentru care este nevoie de cunoașterea limbilor română, engleză și franceză. Salariile sunt cuprinse între 4.000 și 6.000 de euro. La concurs pot participa profesori care au certificate internaționale de limbă, eliberate doar de câteva centre specifice.”

Pe 18 mai 2021, candidații vor susține o probă-interviu. În aceeași zi, sunt planificate afișarea rezultatelor obținute la interviu și afișarea planificării probei scrise. Proba scrisă și transmiterea rezultatelor vor avea loc în zilele de 19 și 20 mai 2021. Contestațiile se depun pe 21 mai 2021, la Registratura Ministerului, în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor. Școlile Europene au fost înființate cu scopul de a asigura educația, în limba maternă, a copiilor personalului angajat în instituțiile comunitare. În Școlile Europene, potrivit reglementărilor specifice, pot fi înscriși numai copiii funcționarilor europeni și ai angajaților în instituțiile partenere ale Comisiei Europene sau semnatare ale unor convenții cu instituțiile europene.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2