Date companie
 
 
 
 

Se pregătește schimbarea la față a Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : udrea, liberali, Oprescu, legea, consiliul, primarul, capitalei, democrat
 

Democrat-liberalii vor finaliza, săptămâna viitoare, proiectul Legii Capitalei. Potrivit președintelui PD-L București, Elena Udrea, în lucru, există două variante. Una dintre acestea prevede ca primarii de sector să fie aleși din rândul consilierilor generali, iar cealaltă, ca Bucureștiul să fie împărțit în 20 de sectoare, coordonate de un primar general și de Consiliul General.

ELENA UDREA, președinte, PD-L București "Varianta a doua este o variantã care are o si mai mare sustinere în rândul societãtii civile, în care Bucurestiul se va împãrti în atâtea sectoare în câte colegii vor fi în urma alegerilor!"

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, susține că, în aproximativ trei luni, bucureștenii vor fi chemați la referendum, pentru a decide dacă sunt sau nu de acord cu reoganizarea Capitalei.

SORIN OPRESCU, primarul Capitalei "dorim sã mai punem câteva întrebãri bucurestenilor cu privire la dezvoltarea urbanisticã! -Este legalã organizarea unui referendum? -Da, nu se pune problema."

Sorin Oprescu și-a declarat deja intenția de a candida pentru un nou mandat la șefia Capitalei.

SORIN OPRESCU, primarul Capitalei "Am de gând sã termin proiectele astea, am o ambitie în mine. Si se vãd! Concurat de Vanghelie, colegul dumneavoastrã de partid? -Dacã vor fi actorii de care vorbiti, va fi o piesã de teatru care va fi beneficã. -Nu aveti emotii? -De ce sã am emotii?!"

Proiectul Legii Capitalei vizează și o altfel de distribuire a banilor. Primăriile de sector nu vor mai avea bugete proprii, iar toate investiițiile vor fi stabilite de la centru.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2