Date companie
 
 
 
 

Se va prelungi starea de alertă, dar cu mai puține restricții

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alerta, restrictii, stare, relaxare, iohannis
 

Se impune prelungirea stării de alertă, dar cu mai putine restricții, a declarat președintele Klaus Iohannis, astăzi, după ședința de la Palatul Cotroceni la care au participat premierul Ludovic Orban și câțiva membri ai Guvernului.

KLAUS IOHANNIS, președintele României „Se impune prelungirea stării de alertă. Sigur, vor fi mai puține restricții propuse, dar considerăm că nu se poate continua fără a avea acest instrument numit starea de alertă. Gândiți-vă că sunt măsuri care trebuie continuate cu caracter permanent. Purtarea măștii, distanțarea, măsurile de igienă, evitarea locurilor cu aglomerări mari aceste lucruri care trebuie să înțelegem că vor rămâne în continuare.” 

Șeful statului a precizat și care sunt noile măsuri de relaxare, care vor intra în vigoare din 15 iunie.

KLAUS IOHANNIS, președintele României „După 15 iunie, se vor putea redechide mall-urile, dar fără restaurante și fără locuri de joacă. Vor fi posibile evenimente private, nu publice, private, cu număr un pic mai mare de participanți, în speță 20 de persoane dacă evenimentele sunt în interior și 50 dacă vor avea loc în extrerior.” 

De asemenea, după 15 iunie va fi posibilă redeschiderea sălilor de fitness și a piscinelor exterioare, dar cu respectarea unor norme foarte stricte. O veste bună pentru părinți este aceea că vor fi redeschise grădinițele și a creșele private. Prelungirea stării de alertă după 15 iunie va fi decisă de Guvern, dar va trebui aprobată de Parlament, în termen de 5 zile.


Se va prelungi starea de alertă, dar cu mai puține restricții

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Starea de alertă va fi prelungită, a anunțat Klaus Iohannis ( 15 Iulie 2020 )

  Starea de alertă va fi prelungită cu încă 30 de zile! Anunțul a fost făcut de către șeful statului, Klaus Iohannis, după o întrevedere cu premierul Ludovic Orban, precum și cu mai mulți miniștri și consilieri prezidențiali.

 • Excursie la fermă, pentru relaxare în aer liber și hrană sănătoasă ( 12 Iulie 2020 )

  Unde își pot petrece timpul liber bucureștenii care nu vor să stea ore întregi în trafic, pe drumul spre mare ori spre munte? În apropierea Capitalei există zone frumoase, amenajate pentru relaxare și distracție, unde...

 • Viiturile au făcut prăpăd, în câteva județe din țară ( 26 Iunie 2020 )

  Defileul Jiului a fost închis, în cursul dimineții, din cauza viiturilor care au adus cu sine aluviuni, bucăți de stâncă și trunchiuri de arbori! În cursul dimineții, C.N.A.I.R. și Poliția Rutieră au dispus închiderea...

 • Persoanele afectate de inundații, sprijinite de către autorități ( 24 Iunie 2020 )

  Șeful statului, îngrijorat din cauza inundațiilor care au făcut prăpăd în majoritatea regiunilor țării! Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate românilor afectați de efectele vremii nefavorabile și a dat asigurări că aceștia vor fi ajutați.

 • Patronii restaurantelor cer redeschiderea unităților ( 8 Iunie 2020 )

  Patronii restaurantelor cer redeschiderea unităților din 15 iunie, odată cu faza a II-a de relaxare! Antreprenorii din domeniu au înaintat o scrisoare deschisă către Guvern, prin care cer să fie permis accesul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2