Date companie
 
 
 
 

Se va prelungi starea de alertă, dar cu mai puține restricții

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alerta, restrictii, stare, relaxare, iohannis
 

Se impune prelungirea stării de alertă, dar cu mai putine restricții, a declarat președintele Klaus Iohannis, astăzi, după ședința de la Palatul Cotroceni la care au participat premierul Ludovic Orban și câțiva membri ai Guvernului.

KLAUS IOHANNIS, președintele României „Se impune prelungirea stării de alertă. Sigur, vor fi mai puține restricții propuse, dar considerăm că nu se poate continua fără a avea acest instrument numit starea de alertă. Gândiți-vă că sunt măsuri care trebuie continuate cu caracter permanent. Purtarea măștii, distanțarea, măsurile de igienă, evitarea locurilor cu aglomerări mari aceste lucruri care trebuie să înțelegem că vor rămâne în continuare.” 

Șeful statului a precizat și care sunt noile măsuri de relaxare, care vor intra în vigoare din 15 iunie.

KLAUS IOHANNIS, președintele României „După 15 iunie, se vor putea redechide mall-urile, dar fără restaurante și fără locuri de joacă. Vor fi posibile evenimente private, nu publice, private, cu număr un pic mai mare de participanți, în speță 20 de persoane dacă evenimentele sunt în interior și 50 dacă vor avea loc în extrerior.” 

De asemenea, după 15 iunie va fi posibilă redeschiderea sălilor de fitness și a piscinelor exterioare, dar cu respectarea unor norme foarte stricte. O veste bună pentru părinți este aceea că vor fi redeschise grădinițele și a creșele private. Prelungirea stării de alertă după 15 iunie va fi decisă de Guvern, dar va trebui aprobată de Parlament, în termen de 5 zile.


Se va prelungi starea de alertă, dar cu mai puține restricții

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2