Date companie
 
 
 
 

Sechestru, pe palatele romilor evazioniști din Strehaia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : evaziune, romi, ofiteri, strehaia
 

Ofițerii de la Crima Organizată au pus sechestru pe cinci locuințe din Strehaia, care aparțin romilor cercetați în dosarul de evaziune fiscală în valoare de 20 de milioane de euro. În același dosar, sunt cercetați finanțatorul FC Hunedoara, Silvian Toma și Cătălin Spătaru – supranumit și regele asfaltului din Pitești.

AMBIANȚĂ: când urlă o femeie în curte "Plecați! Ce venirăți să plecați. Duceți-vă! Dacă nu venirăți cu DIICOT-ul... duceți-vă!

Când au văzut că nu îi înduplecă pe ofițerii de la Crima Orgnizată cu plânsetele, romii și-au vărsat nemulțumirile pe reporteri.

Ambianță "Te rog, nu mai filma! Ce filmezi? (și trântește poarta)
Du-te la treaba ta și lasă-ne în pace!"

VOX – Nicio evaziune fiscală. Au tăiat facturi false? Cred ei că tăiem facturi false, dar nu tăiem nimic. Astea sunt niște iluzii.(...) Și palatele astea? Palatele sunt de la ăi bătrâni.

VOX Evaziune fiscală? Nicio evaziune, nici nimica.(...) Caută și ei ceva. Niște pisici moarte.

Practic, ofițerii de la Crima Organizată i-au înștiințat pe romi că li s-a pus sechestru asigurator pe palate.

VOX "Am instituit sechestru asigurator pe mai multe imobile din Strehaia.(...) Este vorba despre dosarul în care evaziunea fiscală depășește suma de milioane de euro. S-a pus sechestru și pe unele autoturisme și s-a și ridicat un autoturism care a fost găsit la una din locuințe."

Prejudiciul a fost cauzat prin afaceri cu fier vechi și emitere de facturi fictive pentru mai multe bunuri și servicii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fostul preot Cristian Pomohaci, condamnat pentru evaziune fiscală ( 28 Octombrie 2020 )

  Interpretul de muzică populară și religioasă și fost preot, Cristian Pomohaci, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și la executarea a 90 de zile de muncă în folosul comunității, pentru evaziune fiscală.

 • Evaziune fiscală, în reciclarea deșeurilor auto ( 9 Iulie 2020 )

  Percheziții în județul Vrancea, la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice! Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean...

 • Încăierare între două clanuri de romi, la Călărași ( 6 Noiembrie 2019 )

  Încăierare cu furci și topoare, în localitatea Sărulești Gară, din județul Călărași! Două clanuri de romi s-au bătut în plină stradă. Doi polițiști au intervenit pentru a aplana conflictul. Ei au tras nouă focuri de avertisment...

 • Dosare penale pentru infracțiuni, în porturile de la Marea Neagră ( 21 Iulie 2019 )

  Dosare penale, după perchezițiile făcute de polițiști în porturile de la Marea Neagră! Prejudiciul total în dosare este de trei milioane de euro. Controalele au fost efectuate de la începutul anului și până în prezent, în porturile..

 • Fiul lui Leo de la Strehaia, prins în flagrant de înșelăciune ( 16 Iulie 2019 )

  Fiul lui Leo de la Strehaia, reținut pentru înșelăciune! Tânărul în vârstă de 25 de an a fost prins în flagrant, alături de alte cinci persoane. Cei șase încărcau zeci de aparate de aer condiționat într-o mașină. Dintre aceștia, băiatul lui Leo...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2