Date companie
 
 
 
 

Sechestru pe utilajele de deszăpezire ale Primăriei Gogoșu din județul Mehedinți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, mehedinti, primaria, datorie, utilaje, localnici, pamant, deszapezire, executor, gogosu
 

Scandal în comuna Gogoșu din Mehedinți! 2.500 de oameni sunt revoltați, după ce au aflat că ar putea rămâne sub nămeți în această iarnă. Și asta din cauză că un executor a pus sechestru pe utilajele de deszăpezire ale Primăriei, în contul unei datorii a instituției.

AMBIANȚĂ "Își bate joc de toata comuna asta1 Din 2008, vine acum să execute pe domnul primar actual. 16 ani nu s-a făcut nimic! Acum e răzbunare, domnilor, să știți!"

AMBIANȚĂ "Vrem utilajele înapoi, să ne dea utilajele!"

Primăria trebuie să plătească despăgubiri de 150.000 de lei unei localnice. Femeia a câștigat în instanță această sumă, pe motiv că fostul edil nu a împroprietărit-o la timp și i-a dat alt teren, pentru a-l folosi.

ROBERT CIMPU, executor judecătoresc "Primăria a pierdut un proces și creditorul a venit să-și recupereze suma de bani. Executarea trenează de peste un an de zile. Am crezut că am ajuns la un consens cu primarul, dar am înțeles că nu!"

VOX "Această femeie a avut pământul dat de comisia locală, dar n-a fost pe terenul ei, pe alt hectar. Nu numai ea este! Toată lumea este așa! Avem probe noi ca a muncit pământul, deci este un fals!"

Autoritățile locale încearcă acum să găsească o soluție, pentru a recupera utilajele înainte de venirea ninsorilor, însă nu dețin banii ceruți de femeie.

FLORICĂ BALICA, viceprimar, comuna Gogoșu "Noi atunci n-am avut bani. Nu avem nici acum, că avem o situație, așa, mai grea!"

Aceasta este cea de-a doua primărie din Mehedinți pusă în situația să fie executată silit, pentru datorii neachitate. În urmă cu două săptămâni, un executor judecătoresc a pus sechestru pe cladirea primăriei din comuna Dârvari.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2