Date companie
 
 
 
 

Secretarul de Stat pe relația cu prefecturile a fost audiat la Parchet

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, audiere, referendum
 

Secretarul de stat în Ministerul de Interne care are în subordine prefecturile, Constantin Chiper, a fost audiat la Parchetului General în dosarul referendumului. Citat de procurori în calitate de martor, Chiper susține că nu a avut atribuții în ce privește emiterea adresei către Curtea Constituțională referitoare la numărul alegătorilor. Secretarul de stat a explicat că, înainte și după referendumul din 29 iulie, a participat la foarte multe întâlniri la minister, dar a subliniat că activitatea sa nu are vreo legătură cu Evidența Populației.

CONSTANTIN CHIPER, secretar de stat în M.A.I.: "Nu am nicio atribuție în domeniul ăsta. Mã ocup de cu totul altceva. N-am avut niciodatã treabă cu Evidența Populației sau cu astfel de lucruri. Eu am în subordine pompierii, prefecturile. (...) -Asta le-ați spus și procurorilor? -Exact același lucru le-am spus și lor."

Tot în dosarul referendumului au mai fost citați ca martori adjunctul Direcției pentru Evidența Populației, Florin Baba, și jurista direcției, Laura Cusa. În acest dosar, anchetatorii au pus deja sub învinuire trei oficiali din M.A.I, acuzați de abuz în serviciu. Este vorba despre fostul ministru delegat pentru Administrație, Victor Paul Dobre, secretarul de stat Ioan Căbulea și șeful Direcției pentru Evidența Persoanelor, Constantin Manoloiu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2