Date companie
 
 
 
 

Secretarul școlii din Ilva Mică a pierdut banii colegilor, la jocurile de noroc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : profesori, bani, banca, ancheta, scoala, jocuri, delapidare, mica, secretar, noroc, ilva, trezorerie
 

Secretarul școlii din localitatea bistrițeană Ilva Mică se va împrumuta la bancă pentru a da înapoi banii profesorilor pe care i-a păgubit. Bărbatul a pierdut la jocuri de noroc salariile a 12 dascăli, adică 11.000 de lei. Totul a ieșit la iveală pe 30 aprilie, înainte de Sărbătorile pascale, când oamenii își așteptau cu nerăbdare lefurile. Cei mai mulți au primit banii în cont, cu excepția cadrelor didactice care nu aveau carduri. Pentru ei, secretarul școlii s-a deplasat la Năsăud, ca să scoată banii din Trezorerie. Și dus a fost...

DANIELA BUDA, profesoară, Școala Gen. Ilva Mică "M-am interesat de ce nu au ajuns banii la noi. Am înțeles că i-ar fi ridicat domnul secretar și că vor ajunge la noi a doua zi. Ceea ce nu s-a întâmplat, într-adevăr."

ANUȚA VĂSIEȘ, educatoare "A fost o situație penibilă, să vină Sărbătorile, să știm că avem salarii, dar de fapt nu le-am primit. Ne-am limitat la ceea ce am avut înainte de Sărbători sau, dacă avem soț și lucrează, ne-am descurcat cu banii din altă parte."

Bărbatul promite cã va da banii înapoi.

DĂNUȚ IURIȘNIȚI, secretar, Școala Gen. Ilva Mică "- Oamenii o să-și primească banii. - Nu v-ați gândit că vin Paștile și pentru acei oameni? - Ba da, m-am gândit! Îmi pare rău."

Reprezentanții Inspectoratului Școlar au demarat o anchetă.

CAMELIA TABĂRĂ, insp. școlar gen., I.S.J. Bistrița-Năsăud "Greșeala directorului este că a permis să se deplaseze o persoană după bani și nu două. Regula e clară! Niciodată nu se deplasează după bani o singură persoană."

ILIE MARE, director, Școala Gen. Ilva Mică "Ne asumãm vina. Într-adevãr, de data asta, și se poate verifica, nu a fost însoțit de nimeni."

Secretarul unității de învățământ este cercetat acum de oamenii legii pentru delapidare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2