Date companie
 
 
 
 

Ședința Consiliului General al Municipiului București a fost întreruptă în urma unui scandal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iunie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, primarie
 

Scandal uriaș la ședința Consiliului General al Capitalei! Mai mulți bucureșteni s-au luat la bătaie cu polițiștii locali care păzeau sala de ședință pentru că nu li s-a dat voie să intre. După ce au reușit totuși să intre înăuntru, au continuat scandalul pentru că pe locurile rezervate pentru cetățeni erau așezați angajați ai primăriei. Gabriela Firea susține că persoanele care au încercat să intre cu forța în sala în care se desfășura ședința de Consiliu General ar fi fost aduse de către consilierii USR și ar fi fost de la început puși pe scandal.


Firea a afirmat că, în urma scandalului trei polițiști locali au fost răniți, drept pentru care vor fi făcute plângeri penale. La sediul Primăriei au sosit un echipaj SMURD, precum și un echipaj de Poliție. Ședința a fost înteruptă pentru aproximativ o jumătate de oră, iar primarul general al Capitelei, Gabriela Firea, a plecat din ședință. Aceasta a mai spus că unele dintre persoanele responsabile de incidentele de azi au fost invitate la ședințe, însă fie nu au venit, fie au avut un comportament nepotrivit.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 • Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-un sat din județul Sălaj ( 17 August 2020 )

  Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-o localitate din județul județul Săla! Potrivit mesajului postat pe pagina de socializare a sindicaliștilor Europol, doi politiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, aflată în subordinea...

 • Tudor-Tim Ionescu și pasiunea pentru animale ( 15 August 2020 )

  Pasivitatea este de multe ori una din principalele probleme ale societății actuale. Tudor Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului București și candidat ALDE la Primăria Sectorului 6 a decis să nu asiste pasiv în urma sesizării unor cetățeni din cartierul Militari. 

 • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

  Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2