Date companie
 
 
 
 

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, nu demisionează

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iulie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : demisia, DNA, lazar, kovesi, incredere, iohannis
 

Laura Codruța Kovesi neagă faptul că ar exista vreun conflict sau tensiuni în interiorul DNA. Procurorul-șef susține că activitatea la Direcția Națională Anticorupție se desfășoară normal. Kovesi a făcut aceste declarații la sosirea la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, unde a fost discutată solicitarea sa de revocare din funcție a procurorilor DNA Doru Țuluș și Mihaela Iorga.

LAURA CODRUȚA KOVESI, procuror șef, DNA "- Nu e vorba de niciun conflict. - La ședințele pe care le-ați făcut și le-ați cerut să... - Este o activitate normală. Nu, nu-mi dau nicio demisie."

La rândul său, procurorul general al României, Augustin Lazăr a dat asigurări că DNA este o structură puternică.

AUGUSTIN LAZĂR, procurorul general al României "Vă asigur că DNA e o structură de elită a Ministerului Public în care UE a investit bani mulți. DNA își va clarifica toate problemele. Scandalul este în jur, produs nu dezinteresat, sunt tensiuni totuși. Faptul că cineva să comită o faptă în DNA nu înseamnă tensiuni, înseamnă că acel cineva va fi găsit."

Președintele Klaus Iohannis a declarat din nou că este ”foarte mulțumit” de activitatea Parchetului general și a DNA și de activitatea conducerii acestor instituții.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Nu văd niciun motiv pentru suspendarea din funcție a șefei DNA. Aștept concluziile verificărilor care se fac instituțional. Am auzit prea multe așa-zise interceptări, ascultări, interpretări, ca să mai cred în ele. Cei îndrituiți de lege vor face verificările necesare și până la urmă vom afla adevărul”

Iohannis a fost întrebat de jurnaliști dacă va semna o eventuală propunere a ministrului Justitiei pentru demiterea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2