Date companie
 
 
 
 

Sefii pompierilor de la I.S.U. Medias, prinsi la furat de motorina

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, Medias, combustibil, sefi, furau
 

Doi șefi ai pompierilor de la Institutul pentru Situații de Urgență Mediaș au fost surprinși în timp ce furau combustibil. Ei au fost filmati de fosti pompieri, disponibilizati luna trecuta. In imagini se poate observa cum pompierii parchează mașina lângă o stație și bagă în portbagaj două bidoane cu benzină. Intregul film a ajuns la șeful ISU, care a demarat o anchetă internă și a sesizat Parchetul Militar. În afarã de controlul cerut de ISU Sibiu, cazul este anchetat și de Tribunalul Militar.

VALENTIN ZAHARIA, reprezentant I.S.U. Sibiu "Mãsuri de control și verificare specifice în cadrul detașamentului de pompieri Medias, iar în paralel cu acestea, Parchetul Militar de pe lângã Tribunalul Militar Cluj desfãșoarã cercetari în legaturã cu acest caz."

Pompierii disponibilizati spun cã furtul se petrecea de mai mulți ani și cã au fost mai multe cazuri în care au rãmas fãrã combustibil la intervenții.

VOX "Acest lucru s-a petrecut din momentul încadrãrii noastre, mai exact din anul 2006 și pânã în prezent, în luna septembrie, când noi am plecat din sistem. Furau sistematic prin falsificarea foilor de intervenție. Am pãțit în repetate rânduri în care am rãmas, deplasându-ne la intervenție, am rãmas fãrã combustibil."

Tot foștii subalterni povestesc cã furtul avea loc prin înregistrarea unor intervenții fictive la distanțe foarte mari, iar în cazul unei intervenții reale, erau trecute mai multe mașini decât erau trimise. În urma anchetei, s-a stabilit că în ultimii trei ani s-au furat 10 tone de motorină.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2