Date companie
 
 
 
 

Șefii ROMGAZ, anchetați pentru subminarea economiei naționale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : diicot, Romgaz, Ioan Niculae
 

Douăzeci de actuali și foști directori ai ROMGAZ sunt cercetați de procurorii DIICOT, pentru subminarea economiei naționale, prin favorizarea omului de afaceri Ioan Niculae. Potrivit jurnaliștilor de la România Libera, 4 combinate chimice controlate de miliardarul Ioan Niculae au beneficiat de gaze din producția internă, la un preț mult mai avantajos, deși companiile aveau datorii la stat.

prin telefon: IOAN NICULAE, om de afaceri: "Pe 29, am fost invitat la DIICOT. Nu se putea, că era sfârșit de an. Rămâne săptămâna viitoare și a rămas ca săptămâna viitoare să merg la DIICOT, însă e șocant pentru mine."

Omul de afaceri mai spune că nu a semnat niciodata contracte preferențiale cu statul.

prin telefon: IOAN NICULAE, om de afaceri: "N-am semnat contracte decât cum a semnat toată lumea. N-am avut niciodată un alt preț decât au avut ceilalți din România."

Jurnalistul Dan Bucura, de la România Liberă, susține că dosarul în care sunt anchetați sefii Romgaz este unul vechi, în care apar și alte nume grele.

prin telefon: DAN BUCURA, jurnalist: "E vorba de Videanu și fostul ministru Vosganian. Aceste două persoane au primit și ieri citații și vor fi audiate în același dosar."

Adriean Videanu și Varujan Vosganian nu au putut fi contactați, iar ministrul economiei, Ion Ariton, nu a dorit să comenteze.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2