Date companie
 
 
 
 

Șeful de post din comuna tulceanã Nufãrul a fost implicat într-un accident

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident rutier, sef de post, politist baut
 

Șeful de post din comuna tulceanã Nufãrul a fost implicat într-un accident rutier, răsturnându-se cu mașina după ce a intrat într-un cap de pod. Imediat, la fața locului a ajuns adjunctul sãu, care l-a luat de la locul accidentului pentru că polițistul bãuse bine înainte de a se urca la volan. Nici măcar medicii de la Ambulanțã nu i-au putut acorda îngrijiri, întrucât cei doi au dispărut rapid.

AMBIANȚÃ: "- Un accident- era de acolo, a luat capul de pod de-aici și s-a rãsturnat. Noi am gãsit-o rãsturnatã. - Persoane rãnite grav? - A fost o persoanã dar a fugit."

La scurt timp de la sosirea Ambulanței, șeful de post a reapãrut și a fost dus la sediul Poliției.

AMBIANȚÃ (apare împleticindu-se): "Ne spui și nouã ce s-a întâmplat? Ce ai pãțit?"

AMBIANȚÃ (medic) "- Vi se pare bãut? - Mie așa mi se pare, dar nu înțeleg de ce pleacã."

DANIELA CONDREA, purt. de cuv. I.P.J. Tulcea: "S-a declanșat și o cercetare internã, pentru a se stabili exact implicarea ajutorului șefului de post."

La Poliția Tulcea urmeaza un control al IGPR.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Iuliu Kiss, zis Paprika, a fost eliberat pe cauțiune ( 5 Ianuarie 2012 )

  Magistrații Curții de Apel Oradea au dispus eliberarea, pe cauțiune, a interlopului Iuliu Kiss, care, în urmă cu o jumătate de an, a provocat un grav accident rutier, soldat cu un mort și doi răniți.

 • Doi suceveni au ajuns la spital, după ce s-au înjunghiat în plină stradă ( 23 August 2011 )

  Doi bărbați au ajuns la spital, după ce s-au luat la bătaie și s-au înjunghiat în plinã stradă. Totul s-a întâmplat chiar în fata sediului politiei din localitatea suceveană Slatina. Cel care i-a despărțit pe bătăuși a fost șeful de post, dar bãrbatii au ajuns la spital cu răni grave- unul la Fãlticeni, iar celălalt la Suceava, unde a si fost operat.

 • Mai multi soferi au cãzut victime ale santajistilor din trafic, în judetul Ilfov ( 20 August 2011 )

  Atentie, in trafic! Infractorii s-au specializat în provocarea accidentelor rutiere, pentru a-i santaja apoi pe soferi. Politistii din Ilfov au reusit sã prindã în flagrant mai multi bãrbati, care au recurs la acest gen de intimidare.

 • Accident cu scandal lângã Palatul Cotroceni ( 16 August 2011 )

  Accident rutier cu scandal in Capitală. Doua masini s-au ciocnit la intersectia dintre șoselele Geniului și Cotroceni, iar cinci persoane au pretins cã s-au aflat la volan! O tânără a fost rãnita usor si a ajuns la spital în stare de șoc.

 • Patru persoane aflate într-un autobuz au fost rănite într-un accident în Capitală ( 20 Iunie 2011 )

  Accident bizar în București. Dupã ce șoferul unui autobuz a frânat brusc, un cãlãtor a fost proiectat printr-un geam interior și a lovit mai multe persoane care erau așezate pe scaune. În urma incidentului, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2