Date companie
 
 
 
 

Seful de post din Lehliu Gara face foamea, impreuna cu familia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, salariu, spanu, sef, post, lehliu, gara, mancare, familia
 

Șeful postului de Poliție Transporturi din Lehliu Gară a ajuns la limita supraviețuirii. Polițistul Viorel Spânu spune că nu îi mai ajung banii pentru mâncare. Cunoscut și sub numele de "eroul de la Lehliu", Spânu spune că a ajuns la limita supraviețuirii. Anul trecut, polițistul a salvat mai mulți oameni, după ce trenul în care se aflau aceștia a rămas înzăpezit, pe un frig năpraznic, în zona Lehliu Gară. In prezent, membrii familiei sale au ajuns sa manance pe rand, din cauza ca salariul se termină din prima săptămână.

AMBIANȚĂ: "Orez cu lapte, nu-s oltean, da' un praz mai merge. Uitați! (arată o oală cu ceva pe fund) Ar trebui să ne ajungă cel puțin o săptămână de zile."

VIOREL SPÂNU, șef de post, Poliția T.F. Lehliu Gară "Am ajuns să nu mai mănânc la serviciu. Mănânc abia seara când ajung acasă de la muncă, că nu am posibilitatea! (...) Ce să fac? Să mă vând, să mă vând?"

Soția lui Viorel Spânu este bolnavă și trebuie să țină regim. Lipsa banilor nu-i permite însă acest lucru, abia dacă poate să-și mai cumpere medicamente, din când în când.

VOX sotie "Nici analize nu-mi pot face pentru că nu sunt fonduri în țara asta. Medicamentele le iau odata da, odata nu, să-mi ajungă."

VIOREL SPÂNU, șef de post, Poliția T.F. Lehliu Gară "Moralul nu ține de foame, nici pentru mine, nici pentru ea!"

După ce a văzut la televizor povestea polițistului, o familie a venit să-i aducă mâncare.

VOX: "Am zis hai să-i ajutăm. Păi cum. Păi să le ducem și noi din ce avem. Cartofi, ceapă, cărniță. Ceva de ale gurii și am venit să ajutăm omul că na, dacă din salarii ne taie din reduceri la RATB ne taie. Din ce să mai trăiască omul ăsta?"

Dupa operatiunea de salvare de anul trecut, eroul de la Lehliu primea multumiri in scris, de la Ministerul de Interne. Acum face foamea, impreuna cu familia sa.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2