Date companie
 
 
 
 

Șeful Poliției Locale București, audiat într-un dosar de proxenetism

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prostituate, politia, clienti, ancheta, dosar, bucuresti, proxenetism, sef, audiat, hoteluri, locala, tincu
 

Șeful Poliției Locale din București, Ion Țincu, audiat la Poliția Capitalei, într-un dosar de proxenetism! Șapte persoane au fost reținute în acest dosar, doi bărbați și cinci femei. Decizia vine după o serie de percheziții, efectuate la începutul săptămânii, la cinci hoteluri și apartamente din Bucuresti, unde prostituatele își ofereau serviciile.

prin telefon: BOGDAN GHEBAUR, purtător de cuvând, Poliția Capitalei "Polițiștii Capitalei împreună cu procurorii au făcut cinci percheziții pentru destructurarea unei grupări de proxenetism, au fost vizate 11 persoane care au fost aduse la sediul Poliției Capitalei pentru audieri.

Șeful Poliției Locale din București a fost audiat în dosar în calitate de martor, în condițiile în care, spun anchetatorii, acesta ar fi transportat cu mașina mai multe prostituate, precizează Mediafax. Reprezentanții Poliției Locale resping, însă, implicarea instituției în acest caz.

RĂZVAN POPA, purtător de cuvânt, Poliția Locală București "Instituția Poliției Locale a fost implicată în acest scandal inutil. Cât privește directorul acestei instituții, acesta declară că are calitatea de martor pentru că deține informații care pot fi utile care pot lămuri acest caz."

Potrivit Mediafax, proxeneții publicau anunțuri pe internet, la rubricile de matrimoniale. Clienții închiriau camere la hoteluri de lux din Capitală, unde se întâlneau cu prostituatele. Tarifele pentru serviciile sexuale începeau de la 100 de euro, însă, în funcție de client, ajungeau și la 1.000 de euro. Banii ajungeau la gruparea de proxeneți.

prin telefon: BOGDAN GHEBAUR, purtător de cuvând, Poliția Capitalei "Printre clienți se numără persoane străine cazate la hotelurile respective, dar și clienți români."

Anchetatorii caută să stabilească, acum, calitatea fiecărei persoane implicate în afacerea de proxenetism. Ancheta este efectuată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Poliția Capitalei și coordonată de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 5.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2