Date companie
 
 
 
 

Semimaratonul Internațional Oradea City Running Day, la a patra ediție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Septembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : oradea, international, premii, eveniment, sportivi, straini, running, izvorul, minunilor, semimaraton, stafeta, participanti, city, day, bihoreni
 

Semimaratonul International, Oradea City Running Day, eveniment sportiv aflat la cea de-a IV-a editie, a reunit, duminică, circa 800 de bihoreni, cărora li s-au alăturat si numeroși iubitori ai sportului din 7 tari. La start, s-au aliniat sportivi de toate vârstele, la semimaraton induvidual vârsta minimă fiind de 16 ani, iar la ștafetă de 12 ani.

VOX ”Atmosfera este extraordinară! Tot timpul când venim, lume multă, plăcerea de a alerga.”

VOX ”E a doua oară când particip! Am mai fost la prima ediție. Mi se pare ok! O mișcare binevenită oricând.”

VOX ”Este organizat, de fiecare dată, foarte bine. Deci, ireproșabilă, atmosfera foarte bună.”

VOX ”Am ales să fiu voluntar la această ediție, pentru că alerg semimaratoane și îndrăgesc foarte mult atmosfera și sportul.”
 
Participanții s-au înscris la probele de semimaraton individual, semimaraton stafeta în 2 și 4 și 10 km individual, precum si cursa populara de 5 km. Nu au fost uitati nici copii, pentru care s-a organizat un cross special de un kilometru. Pe parcursul desfășurării probelor sportive, participanții au primit apă plată Izvorul Minunilor, oferită de sponsori. Premiile competitiei s-au ridicat la valoarea de 16.000 lei.

OVIDIU MUREȘAN, viceprimar, Oradea ”Este tot ce își poate dori Oradea la nivel de evenimente. este un eveniment care cred și sunt convins că va continua și în anii viitori. Este un eveniment care mobilizează resurse creative la nivel de locuitori ai municipiului Oradea și nu numai. Este un eveniment care aduce, în primul rând, turiști din șapte țări, care au ce să viziteze în municipiul reședință de județ.”

Evenimentul sportiv Oradea City Running Day, desfășurat în inima Bihorului, are ca scop promovarea unui stil de viață sănătos și a intrat deja în tradiția locului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2