Date companie
 
 
 
 

Senatorul Alexandru Cordoș riscă suspendarea din funcția de vicepreședinte al PSD Cluj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suspendare, psd, cluj, trafic, senator, vicepresedinte, penal, organizatie, urmarit, influenta, andreea, arestata, sotie, cordos, mihaiela
 

Senatorul Alexandru Cordoș riscă suspendarea din funcția de vicepreședinte al PSD Cluj! Parlamentarul clujan și fiica sa, Andreea Alexandra Cordoș, sunt urmăriți penal pentru fapte de corupție în dosarul în care soția senatorului, Mihaiela Cordoș, referent la Spitalul Județean Cluj, a fost arestată pentru trafic de influență în formă continuată. Potrivit Mediafax, surse din organizația PSD Cluj au precizat că trebuie luată o decizie în privința lui Alexandru Cordoș, în urma acuzațiilor aduse acestuia de către D.N.A.. În zilele următoare va fi organizată o ședință a Biroului Permanent Județean al PSD Cluj, în care situația senatorului va fi analizată.

VOX avocată: "Noi am studiat dosarul. Există o cauză pe numele domnului senator."

Potrivit unui comunicat al D.N.A., începând cu noiembrie 2014, Mihaiela Cordoș este suspectată că a pretins sume de bani cuprinse între 1.000 și 10.000 lei de la mai multe persoane. Ea s-ar fi folosit de influența soțului, ca să obțină locuri de muncă la stat pentru acestea. În ancheta privind familia Cordoș au fost făcute percheziții și la Spitalul Județean de Urgență Cluj.

MONICA COSTIN, purtător de cuvânt, S.J.C.U. Cluj "A venit o echipă, doamna a făcut un control în ceea ce privește organizarea concursurilor pentru acordarea posturi în cadrul spitalului."

Procurorii arată că Mihaiela Cordoș a fost sprijinită și de fiica sa, Andreea Alexandra Cordoș, care știa că mama sa primea foloase necuvenite pentru a-și trafica influența pe lângă diferite persoane din anumite instituții publice.

AMBIANȚĂ fiica senatoarei: "Mama ta e acolo? Sunt adevarate acuzațiile?"

Potrivit Mediafax, surse judiciare au declarat că după ce a aflat că procurorii anticorupție fac percheziții și că este vizată soția sa, senatorul Alexandru Cordoș și-a sunat fiica și i-a cerut să înapoieze banii unuia dintre cumpărătorii de influență. De asemenea, el și-a trimis fata să ascundă la o prietenă o geantă cu acte. Aceasta a fost recuperată ulterior de procurori, care susțin în referatul de propunere a arestării preventive a soției parlamentarului că se încearcă împiedicarea anchetei penale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O nouă moțiune de cenzură ( 23 Iunie 2021 )

  PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, speră ca, spre binele României, moțiunea să treacă.

 • Șofer agresat în trafic, în București ( 21 Iunie 2021 )

  Grav incident în trafic, în Capitală! Doi tineri au blocat o mașină și au distrus-o, chiar în mijlocul străzii. Agresorii, un bărbat și o femeie, lovesc automobilul cu picioarele și cu o crosă...

 • Accident mortal în localitatea Muntele Rece, județul Cluj ( 13 Iunie 2021 )

  Accident mortal, în această dimineață, în jurul orei 04:30, în localitatea Muntele Rece, județul Cluj! Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce mașina sa a căzut într-o râpă de 150 de metri.

 • Fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, plasat sub control judiciar ( 28 Aprilie 2021 )

  Fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, plasat sub control judiciar! Procurorii anticorupție au anunțat începerea urmăririi penale a lui Alexe și l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, perioadă...

 • Inițiativa „Vinerea Verde”, pentru reducerea poluării ( 10 Martie 2021 )

  Ministerul Mediului a lansat inițiativa „Vinerea Verde”, prin care invită cetățenii să renunțe la autoturism în ultima zi lucrătoare a săptămânii și să folosească mijloace de transport mai puțin poluante.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2