Date companie
 
 
 
 

Senatorul Gabriela Firea vrea lângă biserici after school pentru copiii defavorizați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : biserica, scoala
 

Un after school pe lângă fiecare biserică! Este inițiativa destinată copiilor defavorizați, pe care vrea s-o pună în practică senatorul Gabriela Firea. Ideea parlamentarului PSD a prins imediat contur și a primit susținere de la colegi.

GABRIELA FIREA, senator PSD: ''La țară, unde sunt foarte mulți copii lăsați cu bunicile, care sunt în vârstă, părinții fiind în străinătate la muncă sau la oraș, în cartierele sărace, unde vedem la ora prânzului copii care nu au beneficiat de o masa caldă, un pachet, care stau pe lângă blocuri în mizerie, în frig, în promiscuitate."

În țară, există deja un model demn de urmat. Un centru social a fost construit lângă o parohie din Buzău, acolo unde mai mulți copii erau în situații dramatice.

MARIAN TUDOR, preot: "Am găsit copii care mâncau mălai cu apă rece, nici măcar nu îl îndulceau. În foarte multe cazuri, am decis că trebuie să fac ceva."

Senatorul social-democrat Ilie Sârbu este de acord cu inițiativa colegei de partid și de Legislativ.

ILIE SÂRBU, liderul senatorilor PSD: "Avem și binecuvântarea Preafericitului, o să avem și binecuvântarea premierului."

Gabriela Firea va mai organiza dezbateri pe această temă, apoi va depune proiectul de lege la Parlament.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2