Date companie
 
 
 
 

Serbare de final de an școlar, la Colegiul ”Grigore Moisil” din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Iunie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, scolar, colegiul, moisil, Serbare, grigore
 

Finalul de an școlar, sărbătorit în toate școlile din țară! Serbările de sfârșit de an le-au adus elevilor conștiincioși recunoașterea meritelor și prilejul de a-și lua rămas bun de la colegi și dascăli, până la toamnă, când se vor reîntâlni în sălile de clasă. La "Colegiul Național Grigore Moisil" din București, elevii, părinții și cadrele didactice au participat cu emoție la acest moment important din viața școlii, dar și din viața fiecăruia. Cei mai buni elevi au fost recompensați cu diplome și cărți, acestea fiind donate de comitetul de parinți al școlii.

VOX ”A fost un an foarte ușor. Colegii au fost drăguți, ne-am simțit bine, orele au fost ușoare, profesorii la fel de drăguți și abia așteptăm să ne vedem la anul.”

VOX ”Mi-a plăcut mult clasa a șasea. Simt că am învățat lucruri noi, am evoluat.”

VOX ”Mi-a plăcut foarte mult clasa a șasea. Am descoperit bucuria prieteniei, am învâțat o grămadă de lucruri foarte utile, care care sunt sută la sută sigur că îmi vor fi utile în viață și sper să fie la fel de bine și anul viitor.”

DANA CORINA BOBOCEA, director, Colegiul Național ”Grigore Moisil” ”Suntem la finalul unui an școlar încărcat de emoții, suntem plini de rezultate frumoase atât la concursurile naționale de tipul olimpiadelor școlare cât și la concursuri din activitatea extrașcolara, ne mândrim cu elevii noștrii și le urez tuturor vacanță plăcută.”

ADRIAN MANU, cadru didactic ”A fost un an greu, dar un an frumos plin de realizări. Copiii au terminat cu bine și așteptăm cu nerăbdare vacanța.”

Colegiul Național "Grigore Moisil" este unul dintre colegiile tinere ale Bucureștiului și candidează cu succes la o poziție fruntașă în top 10. Din 1990, când a devenit liceu cu profil teoretic și au fost înființate primele clase de matematică-informatică, poartă numele ilustrului matematician și informatician Grigore Moisil. Deviza colegiului "Grigore Moisil" este: ”Învață alături de cei mai buni!”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2