Date companie
 
 
 
 

Serbarile Zapezii, la Stana de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Februarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : surprize, Stana de Vale, Serbarile Zapezii
 

Atmosferă de poveste, în Stațiunea Stâna de Vale, acolo unde în zilele de 18, 19, 25 și 26 februarie, va avea loc o nouă ediție a Serbărilor Zăpezii. Cel mai renumit reper turistic din Munții Apuseni, Stâna de Vale, va deveni astfel Capitala Distracției din partea de vest a țării. Pe lângă stratul gros de zăpadă, peisajul mirific, aerul curat și apele cristaline ale Izvorului Minunilor, participanții vor avea parte de surprize, pregătite din timp de organizatori. Gazdele evenimentului speră ca, și la ediția din 2012, să atragă atât turiști din România, cât și de peste hotare, mai ales că aceștia pot opta pentru schi, săniuș, expediții cu snow-mobilele sau pentru o porție zdravănă de relaxare. În ciuda căderilor masive de zăpadă din ultima vreme, drumul care face legătura între comuna Budureasa și stațiunea Stâna de Vale este foarte bine curățat, iar circulația automobilelor se desfășoară în condiții optime. Serbările Zăpezii, de la Stâna de Vale, reprezintă prilejul perfect pentru cei care vor să-și încarce bateriile sau să pună adrenalina în mișcare.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă ( 8 Ianuarie 2020 )

  Pârtiile de la Stâna de Vale sunt în continuare pline cu turiști. Aceștia se bucură din plin de iarnă și vor să își petreacă timpul în aer liber, în natură. Iar cel mai important lucru, zăpada e numai bună pentru schiat.

 • Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști ( 5 Ianuarie 2020 )

  Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanța prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 • Distracție din plin, la Stâna de Vale ( 7 Iulie 2019 )

  Cei care vor să-și petreacă vacanțele departe de canicula și aglomerația din orașe, sunt așteptați în frumoasa stațiune bihoreană din inima Munților Apuseni. Aceasta le pune la dispoziție, turiștilor, numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber. Cei care vor să se bucure și să exploreze peisajul care îți taie răsuflarea, au la dispoziție biciclete de închiriat sau trasee montane organizate.

 • Stâna de Vale: tiroliană, tubing, trambulină și bob alpin, pentru turiști ( 6 Iulie 2019 )

  Aer curat și voie bună, la Stâna de Vale! Amplasat în frumoasa stațiune bihoreană, la doar 70 de kilometri de Municipiul Oradea, parcul de aventură Happy Land le stă la dispoziție celor care vor să scape de canicula din orașe și să se relaxeze în aer liber. Un obiectiv turistic pe care turiștii nu trebuie să-l rateze este Izvorul Minunilor. Amplasat într-un peisaj de vis, înconjurat de brazi înalți, izvorul ascunde o legendă impresionantă.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2