Date companie
 
 
 
 

Service-uri auto în pericol de faliment, din cauza firmelor de asigurări care nu plătesc daunele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : firme, financiara, asigurari, daune, auto, service, supraveghere, autoritatea, rca, faliment
 

Sute de service-uri auto, în pericol de faliment din cauza haosului din piața asigurărilor. Patronii service-urilor au înaintat petiții Autorității de Supraveghere Financiară, în care se plâng că unele firme de asigurări refuză să plătească despăgubirile. Asta, în condițiile în care service-urile au de recuperat milioane de euro de la firmele de asigurări.

CRISTIAN IONIȚĂ, reprezentant service auto "Avem foarte multe dosare de daună și foarte mari sume de recuperat, în jur de 70.000-100.000 de lei. Deja am acționat firma în instanță, câștigând și un dosar. Celelalte dosare, tot în instanță, deoarece sumele nu sunt plătite la termenul stabilit."

ANDREI REPANOVICI, reprezentant service auto "- În prezent, la cât se ridică sumele pe care trebuie să le recuperați de la firmele de asigurări? - Peste 600.000 de lei. 500-600.000 de lei."

VOX "Am auzit că, până nu achită firma, și normal că service-ul nu-ți dă mașina până nu se achită. Totul depinde de bani. O să crească prețul la asigurări și, atunci, o să se rezolve."

În aceste condiții, patronii service-urilor auto cer Autorității de Supraveghere Financiară să ia măsuri ca firmele de asigurări care nu plătesc daunele să nu mai poată vinde polițe RCA.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2