Date companie
 
 
 
 

Sfârșitul nu-i aici! Noi mesaje, în campania marca Național 24 PLUS

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mesaj, campanie, national24plus, sfarsitul
 

MIHAI DACIN, realizator Național FM „Chiar dacă mi-am lăsat mașina în parcare, chiar dacă aș fi vrut să fie mai mult soare pentru grătare, chiar dacă am lasat la o parte o parte din lucrurile pe care le făceam, să știți că stăm acum acasă pentru că ne pasă, dar sfârșitul nu-i aici! ”

COSMINA STOIAN, reporter ”Este momentul să privim în urmă, fără mânie, să analizăm clipa de acum și, apoi, eliberați de frică, de resentimente, de false poveri, să privim cu încredere spre viitor. ”

OCTAVIAN IONESCU, reporter ”Să nu uităm să le mulțumim oamenilor curajoși aflați în linia întâi a luptei cu virusul! ”

RALUCA DIACONU, realizator „Ceasuri de Folclor”, Favorit TV ”Sufletul nu poate fi prizonier! Am mai spus asta și cred că din orice situație putem lua partea bună. ”

MIHAI DACIN, realizator Național FM „O să ne reapucăm de toate lucrurile pe care ne plac, cu siguranță, încă puțină răbdare. Fiți optimiști!”

COSMINA STOIAN, reporter ”Pentru că sfârșitul nu-i aici!”

OCTAVIAN IONESCU, reporter ”Să le mulțumim și oamenilor care, chiar dacă le este greu, respectă distanțarea socială și măsurile de protecție și igienă, ocrotind, astfel, sănătatea celorlalți.”

RALUCA DIACONU, realizator „Ceasuri de Folclor”, Favorit TV ”Cu siguranță această perioadă se va încheia și ne vom reîntoarce în mijlocul oamenilor, pe scenă, la evenimente și vom face din nou acele emisiuni cu lume multă. Sunt convinsă că așa va fi.”

OCTAVIAN IONESCU, reporter ”Și să nu uităm să fim puternici și buni, pentru că… sfârșitul nu-i aici!”

RALUCA DIACONU, realizator „Ceasuri de Folclor”, Favorit TV ”Nu, nu e aici!”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2