Date companie
 
 
 
 

Sfârșitul nu-i aici! Noi mesaje, în campania marca Național 24 PLUS

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mesaj, campanie, national24plus, sfarsitul
 

MIHAI DACIN, realizator Național FM „Chiar dacă mi-am lăsat mașina în parcare, chiar dacă aș fi vrut să fie mai mult soare pentru grătare, chiar dacă am lasat la o parte o parte din lucrurile pe care le făceam, să știți că stăm acum acasă pentru că ne pasă, dar sfârșitul nu-i aici! ”

COSMINA STOIAN, reporter ”Este momentul să privim în urmă, fără mânie, să analizăm clipa de acum și, apoi, eliberați de frică, de resentimente, de false poveri, să privim cu încredere spre viitor. ”

OCTAVIAN IONESCU, reporter ”Să nu uităm să le mulțumim oamenilor curajoși aflați în linia întâi a luptei cu virusul! ”

RALUCA DIACONU, realizator „Ceasuri de Folclor”, Favorit TV ”Sufletul nu poate fi prizonier! Am mai spus asta și cred că din orice situație putem lua partea bună. ”

MIHAI DACIN, realizator Național FM „O să ne reapucăm de toate lucrurile pe care ne plac, cu siguranță, încă puțină răbdare. Fiți optimiști!”

COSMINA STOIAN, reporter ”Pentru că sfârșitul nu-i aici!”

OCTAVIAN IONESCU, reporter ”Să le mulțumim și oamenilor care, chiar dacă le este greu, respectă distanțarea socială și măsurile de protecție și igienă, ocrotind, astfel, sănătatea celorlalți.”

RALUCA DIACONU, realizator „Ceasuri de Folclor”, Favorit TV ”Cu siguranță această perioadă se va încheia și ne vom reîntoarce în mijlocul oamenilor, pe scenă, la evenimente și vom face din nou acele emisiuni cu lume multă. Sunt convinsă că așa va fi.”

OCTAVIAN IONESCU, reporter ”Și să nu uităm să fim puternici și buni, pentru că… sfârșitul nu-i aici!”

RALUCA DIACONU, realizator „Ceasuri de Folclor”, Favorit TV ”Nu, nu e aici!”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Reacții adverse, după vaccin ( 23 Februarie 2021 )

  Țara noastră ar putea primi, în aprilie, un al patrulea vaccin împotriva COVID-19! Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat că serul produs de compania Johnson & Johnson ar urma să fie autorizat la jumătatea lunii martie de către Agenția Europeană a Medicamentului, iar începând cu luna aprilie, ar putea ajunge primele doze și în România.

 • Sentință în cazul unui pedofil, care i-a făcut propuneri sexuale unei fetițe de 10 ani ( 23 Ianuarie 2021 )

  Prădătorii sexuali sunt în elementul lor, în lumea virtuală, iar copiii pot deveni ușor victimele acestora. Cazul unei fetițe de zece ani din Pitești, care a fost abordată de un pedofil, prin intermediul aplicațiilor de socializare...

 • „Nostalgia Electrecord”, sâmbătă, de la 17:15, la Național 24 PLUS ( 8 Ianuarie 2021 )

  Voci de aur și melodii nemuritoare, adunate în „Nostalgia Electrecord”, o emisiune de colecție, difuzată, sâmbătă, de la 17:15 pe Național24 PLUS! Gazda emisiunii este celebra interpretă de muzică populară, Valeria Arnăutu.

 • Klaus Iohannis susține că reîntoarcerea la normalitate este aproape ( 31 Decembrie 2020 )

  Președintele României, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj tuturor românilor, cu ocazia Anului Nou! Șeful statului a subliniat în urarea sa că reîntoarcerea la normalitate este din ce în ce mai aproape.

 • Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile, începând de azi ( 14 Septembrie 2020 )

  Starea de alertă se prelungește, cu încă 30 de zile, începând de astăzi, a anunțat premierul Ludovic Orban. În hotărârea de guvern au fost cuprinse și reguli pentru desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2