Date companie
 
 
 
 

”Sfârșitul nu-i aici”, o campanie pentru încredere în viitor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Aprilie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mesaje, diaconu, ciulinaru, enache, paraschiv, savu, rotaru, gainusa, sfarsitul, stopian
 

"Sfârșitul nu-i aici"! Ne alăturăm campaniei lansate de îndrăgitul artist Adrian Enache, menite să reînvie optimismul, încrederea, speranța că vom ieși cu bine din criza coronavirusului. Mesajul muzical lansat de Adrian Enache este o nouă versiune a celebrei melodii a lui Florian Pittiș, "Sfârșitul nu-i aici".  În spiritul acestui mesaj, vă spunem și noi:

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator „Matinal Efervescent”, Național FM ”Salut, prieteni! Trăim niște vremuri ciudate de care o să ne aducem aminte peste câțiva ani și o să zicem: mamă, ce vremuri ciudate am trăit în acea perioadă de pandemie! Dar, partea bună este că se va termina și se va termina cu bine. Să fim optimiști și să ascultăm Național FM în fiecare dimineață, fiindcă acolo suntem noi.”

COSMINA STOIAN, reporter ”Este momentul să privim în urmă, fără mânie, să analizăm clipa de acum și, apoi, eliberați de frică, de resentimente, de false poveri, să privim cu încredere spre viitor. Pentru că sfârșitul nu-i aici! Nu, nu-i aici!”

DENIS CIULINARU, realizator „Miezul Problemei”, Național TV ”Sistemul de sănătate este în suferință, economia de asemenea. Întreaga societate traversează momente delicate, însă trebuie să privim spre viitor cu optimism și să spunem: sfârsitul nu e aici! Nu, nu e aici!”

BIANCA ROTARU, reporter ”Învățăm să prețuim grija mamei, mustrarea bunicului, zâmbetul omului care trece pe lângă noi pe stradă. Învățăm să prețuim fiecare clipă. Invatam sa fim oameni! Sfârșitul nu-i aici! Nu, nu, sfârșitul nu-i aici!”

DIANA ENACHE, realizator National FM ”Am mare încredere în puterea prezentului și în puterea gândului bun și știu că, având o atitudine pozitivă, vom trece cu bine peste toate. Așa că, sfârșitul nu-i aici! Nu, nu-i aici!”

RALUCA DIACONU, realizator „Ceasuri de Folclor”, Favorit TV ”Sufletul nu poate fi prizonier! Am mai spus asta și cred că din orice situație putem lua partea bună. Cu siguranță această perioadă se va încheia și ne vom reîntoarce în mijlocul oamenilor, pe scenă, la evenimente și vom face din nou acele emisiuni cu lume multă. Sunt convinsă că așa va fi. Sfârșitul nu e aici! Nu, nu e aici!”

OANA PARASCHIV, realizator „Matinal Efervescent”, Național FM ”E o perioadă dificilă pentru noi toți, dar o sa trecem și peste asta. O să fim cu toții mai bine dacă apelăm la răbdare,la responsabilitate și, neaparărat, la speranță. O să fie bine!”

ANA SAVU, producător general Știri ”Omul are o capacitate fantastică de a-și mobiliza forțele, pentru a ajunge la liman. Vom ajunge, cu siguranță, la liman. Dar, pentru asta, trebuie să căutăm în noi puterea, înțelepciunea, voința, dorința de a munci. Și vom vedea, suntem siguri, că sfârșitul nu-i aici! Sfârșitul nu-i aici!”

Da, sfârșitul nu-i aici și vom ieși din această criză mai puternici, mai buni!


”Sfârșitul nu-i aici”, o campanie pentru încredere în viitor

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2