Date companie
 
 
 
 

Sharon Stone și Andy Garcia au filmat în studioul virtual al Național TV

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : filmare, bucuresti, centrul, national, media, tv, sharon, stone, andy, garcia, studio, virtual
 

Centrul Național Media, gazda starurilor de la Hollywood! Structura media, care include televiziunile Național TV, Național24PLUS și Favorit și postul de radio Național FM, a găzduit luni întreaga echipă a filmului "What about love", în frunte cu cele două staruri internaționale: Sharon Stone și Andy Garcia! În studioul virtual al Național TV a fost turnată una dintre scenele filmului.

AȘARLUIZA BOANTĂ, reporter "În acest studio au filmat timp de două ore Sharon Stone și Andy Garcia o scenă din filmul "What about love". La ora 18.00 cei doi actori erau deja pe platourile de filmare. În timp ce diva discuta liniștită cu membrii echipei de filmare, Andy Garcia nu a stat locului nicio clipă."

Sharon Stone este pentru prima dată în România, dar Andy Garcia a mai fost în țara noastră.

ANDY GARCIA, actor "Mereu am venit aici lucrând, dar când lucrezi, uneori ești și turist."

Andy Garcia este de două săptămâni în România. Deja îi este dor de familie și spune că abia așteaptă să-și vadă cei patru copii.

ANDY GARCIA, actor "- Care este următorul proiect la care urmează să lucrați, după ce terminați de filmat "What about love"? - Acum, vreau doar să-mi iau puțin timp liber și să-l petrec cu copii mei. Nu i-am mai văzut de ceva timp."

AȘARLUIZA BOANTĂ, reporter  "What About Love, în regia lui Klaus Menzel, este o poveste de dragoste dintre doi tineri, o americancă și un spaniol, care călătoresc prin Europa. În film, Sharon Stone și Andy Garcia joacă rolurile părinților tinerei americance. Filmările în România se vor încheia pe 6 septembrie, după care echipa se va muta în Spania, unde vor fi turnate ultimele scene.

Sharon Stone a devenit celebră după rolul din "Instinct primar", în 1992. Ea a primit un premiu Emmy și un Glob de Aur pentru rolul din "Casino", care i-a adus și o nominalizare la Oscar. Nici Andy Garcia nu este mai prejos. El a fost nominalizat la premiile Oscar și Globul de Aur pentru rolul din "Nașul, partea a III-a". A mai jucat și în filme precum "Pantera roz 2", "Ocean`s Thirteen", "Așii din mânecă", "Orașul pierdut" și "Modigliani". Pentru "Modigliani", starul a filmat în țara noastră, în urmă cu zece ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2