Date companie
 
 
 
 

Show aviatic de excepție, la aerodromul din Tuzla

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, Tuzla, show, aparate, acrobatii, zbor, aeriene, aerodrom
 

Apus de soare, acrobații aeriene și muzică rock, aceasta a fost atmosfera în care au petrecut turiștii veniți pe aerodromul din Tuzla. Vedeta show-lui a fost lituanianul Jurgis Kairys, campion mondial la acrobații aeriene. Cei mai curajoși dintre turiști au urcat la manșă, pentru a pilota ei înșiși aparatele de zbor, sau au sărit în tandem cu parașuitiștii experimentați.

VOX "- Care este senzația, acolo? – Ce să mai zic, e indescriptibil! Recomand tuturor care caută ceva unic."

VOX "Sunt salturi și zboruri demonstrative. Întotdeauna sunt dificile, prin încărcătura emoțională. Întotdeauna, trebuie să se termine cu bine, pentru că altfel nu încurajează publicul să iubească aviația. E dificil."

JURGIS KAIRYS, campion mondial la acrobații "- Este dificil? Cât de greu este pentru dumneavoastrã? - Este jobul meu și îmi place. Zborurile sunt diferite și cred că nu este ușor."

Din program a făcut parte și un zbor acrobatic, la apus, cu Yak-urile 52 ‘Air Bandits’. Intrarea a fost liberă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sfințirea Izvorului Minunilor, la Stâna de Vale ( 7 Ianuarie 2020 )

  Agheazma folosită în ziua de Sf. Ioan Botezătorul pentru stropirea caselor este cea sfințită de Bobotează, penultima sărbătoare de iarnă. De Bobotează, preoții sfințesc apele, inclusiv pe cele curgătoare, un ritual...

 • Turiști străini în România ( 16 Septembrie 2019 )

  Peste un milion de turiști nerezidenți au vizitat România, în primul semestru al acestui an! Anunțul a fost făcut de Institutul Național de Statistică.

 • Programul ”Litoralul pentru toți”, la start ( 29 August 2019 )

  Începe Programul Litoralul pentru toți! De la 1 septembrie turiștii sunt așteptați cu prețuri de la 50 la 140 de lei pe zi, iar biletele le pot cumpăra și cu vouchere de vacanță. Mulți dintre turiștii care și-au petrecut vara pe litoral...

 • Stâna de Vale, stațiunea aventurilor din Apuseni ( 11 August 2019 )

  Aer curat și distracție nonstop, în stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor! Sute de turiști români, dar și străini din țări precum Polonia, Austria sau Ungaria iau cu asalt, în fiecare weekend, renumita stațiune montană.

 • Aplicația Sea Status te ferește de pericolele mării ( 20 Iulie 2019 )

  A fost lansată o aplicație care te salvează de la înec! Sea Status, platforma online lansată de Asociația Națională a Scafandrilor Profeșioniști și a Salvamarilor din România, este un instrument de ajutor pentru turiștii aflați pe litoral.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2