Date companie
 
 
 
 

Show total, la festivalul auto-moto de la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : festival, piloti, auto, Romexpo, drifturi
 

Balet pe patru roți, la complexul expozițional Romexpo, din Capitală, acolo unde, în acest week-end, piloții de drifturi și-au turat motoarele la maximum, cu ocazia celui mai mare festival auto-moto din România! Nu doar drifturile au fost la înălțime, ci și decibelii lansați în eter de sistemele audio de mare putere montate pe mașinile prezente la expoziția de tuning.

VALI PORCIȘTEANU, pilot de raliuri "Atmosfera, ca întotdeauna, foarte intensă. Ne bucurăm de publicul prezent aici. Încercăm să facem cât mai mult spectacol și cred că lumea a avut ce vedea."

Printre profesioniștii prezenți la demonstrații s-a numărat și Iulian Jumuga, care, la doar 16 ani, este unul dintre cei mai buni piloți de drifturi din campionatul național al României.

IULIAN JUMUGA, pilot de drift "Ideea îi aparține tatălui meu. El a fost cu inițiativa. Ceilalți participanți mă respectă la fel cum îi respect și eu. Chiar dacă am 16 ani, sunt foarte prietenoși, adevărati amici, piloți..."

Nu numai piloții i-au electrizat pe vizitatori, ci și mașinile preparate pentru concurs.

AMBIANAȚĂ "Mașina este un Corvette C6, are un motor de 6,2 L, 450 de cai. În momentul asta, are un motor de 7,2 l, 650 de cai. Eu nu i-am atins niciodată viteza maximă."

VOX "- Cum vi se par mașinile de aici, de la tuning? - Extraordinare! E ceva de viitor."

Distracția a fost întregită de concertele hip hop, alternative electro-rock, dar și de spectacolele streetdance, oferite de organizatori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Snap, la cel mai mare festival de muzică retro din Europa, DISKOTEKA ( 15 Februarie 2020 )

  Snap, una dintre cele mai iubite trupe ale anilor ’80-’90, se pregătește să facă senzație la cea de-a doua ediție Diskoteka Festival, care va avea loc în perioada 1-3 mai, la Timișoara! 

 • O Dacia 1300, transformată într-o adevărată limuzină, de un elev ( 24 Decembrie 2019 )

  Bătrâna Dacie, transformată în limuzină! Un tânăr de 18 ani din Craiova a transformat mașina bunicilor săi într-o „bijuterie”, un autoturism care poate concura cu mașinile moderne de astăzi. Dacia 1300, veche...

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 • Investiție de succes, la Oradea ( 19 Octombrie 2019 )

  25 de ani de producție neîntreruptă, marcați cu inaugurarea unei noi fabrici! VALTRYP, prima firmă din țară cu capital 100% românesc în domeniul automotive, care produce accesorii pentru cele mai cunoscute companii auto...

 • Multime de viziitatori, la expoziția de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Romexpo ( 6 Octombrie 2019 )

  Mulțime de vizitatori dornici să-și înnoiască garderoba, în acest weekend, la cea mai mare expoziție cu vânzare, de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată în Pavilionul C2 de la Romexpo! Hainele și încălțămintea sunt...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2