Date companie
 
 
 
 

Show-ul Shakirei din Piata Constitutiei, batut de ploaie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piata, concert, constitutiei, shakira, ploaia, frigul
 

Shakira a sfidat ploaia și frigul de la București și a dansat în sutien, pentru cei peste 20.000 de fani veniți să o vadă la concertul organizat, sâmbătă seară, în Piața Constituției.

AMBIANTÃ "Bunã seara, Bucuresti!"

Au existat, însă, și spectatori nemulțumiți de faptul că show-ul a început cu mare întârziere față de ora anunțată inițial.

VOX "E prostie ce au fãcut. E lipsã de respect. Pe bilet scria la ora 7 sã venim. Suntem de la 7, acum nu se grãbesc deloc. Este 9 si..."

VOX "Am plecat, nu se mai poate. Sunt mii de copii care stau în ploaie cu pãrintii. Nicio sansã, ne pare rãu."

În ciuda ploii torențiale, organizatorii au interzis accesul cu umbrele, motiv pentru care spectatorii au fost udați până la piele.

VOX "- Ati lãsat-o aici si v-a dispãrut umbrela? - Da. Am venit sã rugãm sã stãm mãcar pânã începe concertul."

Alții au rezistat cu stoicism în fața intemperiilor atmosferice.

VOX "- Meritã sã stati aici în ploaie? - Meritã. - De unde ati venit? - De la Republica Moldova din Chisinãu. - O sã stati în ploaie pânã la final? - Da."

VOX "- V-a plãcut? - Super, super!"

VOX "Exceptând ploaia, mã asteptam la mai mult. Prea multe pauze între cântece."

Pentru construirea scenei, echipa de producție a folosit echipament importat din Olanda, transportul acestuia și al echipei necesitând 13 camioane de mare tonaj și șase autocare. Artista columbiană a mai concertat în România acum cinci ani, la Timișoara. Shakira este singurul artist care are patru single-uri în clasamentul celor mai bine vândute 20 de piese ale ultimului deceniu, printre care se numără și celebra "Hips Don't Lie", cel mai bine vândut single al secolului XXI, piesă care a ocupat poziția întâi în topurile muzicale din 55 de țări. Apreciată deopotrivă pentru melodiile dinamice și pentru mișcările sale senzuale din videoclipuri și concerte, cântăreața în vârstă de 34 de ani are în palmares 142 de premii, printre care două Grammy și șapte Latin Grammy.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestul sportivilor, în Piața Unirii din Oradea ( 2 Aprilie 2021 )

  Zeci de sportivi orădeni au protestat în mod inedit față de restricțiile impuse de autorități. Atleții s-au întâlnit în Piața Unirii din Oradea, unde s-au antrenat în aer liber timp de circa o oră.

 • Val de proteste, în România ( 17 Februarie 2021 )

  Val de proteste, în România! Polițiștii, ceferiștii și angajații din Sănătate au ieșit în stradă, la București și în alte orașe din țară, nemulțumiți de noile măsuri anunțate de Guvern, considerate anti-bugetari, dar...

 • Schimbări majore pe piața muncii, provocate de pandemia de coronavirus ( 5 Ianuarie 2021 )

  Pandemia de COVID-19 a afectat piața muncii care se află într-o continuă schimbare. Anul 2020 a produs o modificare capitală a modului de desfășurare al activităților, mutate în majoritatea cazurilor...

 • Mitingul sanitarilor, la Piața Victoriei ( 5 Noiembrie 2020 )

  Protest în Piața Victoriei din București, organizat de Federația "Solidaritatea Sanitară"! Sindicaliștii cer acordarea tuturor drepturilor salariale prevăzute de lege, respectiv sporul de până în 30% și sporul pentru...

 • Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk ( 5 Octombrie 2020 )

  Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2