Date companie
 
 
 
 

Și-a declarat soția moartă ca să obțină ajutorul de înmormântare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inmormantare, ajutor, deces fals
 

De-a râsu' plânsu' în județul Dolj! Un bărbat de 64 de ani din comuna Cerăt a ales o cale mai puțin obișnuită de a face bani... dar penală. A obținut certificat de deces pentru soția sa, deși aceasta este teafară și nevătămată. Totul pentru ajutorul de înmormântare de la primarie. Omul a mers pe data de 8 aprilie la medicul de familie și a povestit că i-a murit soția de 67 de ani. Doctorul nu a mai verificat dacă este adevărat și i-a eliberat certificatul de deces.

VOX, bărbat: "Soția nu era moartă când v-ați dus să o declarați moartă. A vrut să moară, era să moară și când am văzut că era greu m-am dus și am scos banii de la primărie, dar soția nu a murit. Nu a murit până cum, dar moare, e bolnava doamna!"

AMBIANȚĂ, medicul de familie: "De ce nu v-ați dus acasă să vedeți dacă a decedat femeia?"

VOX, reprezentant primărie: "S-a prezentat cu certificatul de deces în original cu cerere și noi conform hotărârii pe care am luat-o în consiliul local acordăm un ajutor de 500 de lei."

Șocați, oamenii din sat au anunțat autoritățile după ce au văzut-o pe femeie, vie, prin curte.

VOX: "Te-au declarat că ești moartă? Da! De ce te-a declarat că ești moartă? Păi era să mor."

VOX, vecin: "El nu știe carte, nu știe nimic și a spus că moare și ei au înțeles că a murit și cred că de aia i-au făcut certificat de deces. Ea era mai mult dusă. Deci are boala asta care câteodata moare și învie înapoi."

Oamenii legii i-au întocmit omului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în declarații și uz de fals, iar suma obținută ilegal a fost restituită de către acesta. El este cercetat acum în stare de libertate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2