Date companie
 
 
 
 

Sibiu, capitala teatrului european

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : festival, piata, teatru, mare, sibiu
 

Sibiul va fi, pentru zece zile, capitala teatrului mondial. Localnicii și turiștii au astfel ocazia să participe la sute de spectacole de teatru, dans, circ și efecte pirotehnice. Festivitatea de deschidere a Festivalului Internațional de Teatru a avut loc în Piața Mare.

AMBIANTÃ (fragment concert Holograf)

Devenit deja tradiție, concertul de deschidere a festivalului a fost susținut și în acest an de veteranii de la Holograf, care au scos în stradă peste 10.000 de oameni. A urmat spectacolul "Tranziție", pus în scenă de o companie germană.

VOX "Minunat. Ne place foarte mult, cred cã ne-am obisnuit aici în Sibiu cu spectacole pirotehnice si cu acrobatii în aer."

VOX "Combinatia de artificii si foc întotdeauna iese superb si acum chiar a fost. Pânã la lacrimi..."

CONSTANTIN CHIRIAC, director F.I.T.S. "Este una din cele mai fericite zile de început de festival. Cred eu cã tema comunitãtii a dat sens, în acest an, la modul deplin a ceea ce însemanã un festival într-o locatie care e într-adevãr o comunitate."

Cel mai important festival anual de arte ale spectacolului din România și al treilea ca amploare și importanță din lume vine cu un program care aduce la Sibiu participanți din 70 de țări. Cele 300 de evenimente se vor desfășura în peste 60 de spații de joc, pe stradă și chiar în cluburi. Organizatorii se așteaptã la 60.000 de spectatori, zilnic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2