Date companie
 
 
 
 

Siguranță, sport, distracție și relaxare, în stațiunea Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, bihor, cazare, zapada, parc, schi, stana, vale, statiune, sanius, aventura
 

Dacă în alte stațiuni accidentele pe pârtie se țin lanț, la Stâna de Vale, în județul Bihor, nu a fost înregistrat niciun incident. Stratul gros de zăpadă, temperaturile potrivite pentru această perioadă a anului și condițiile de siguranță din stațiune și de pe pârtiile de schi și săniuș le oferă turiștilor mari și mici ocazia de a petrece weekend-ul sau vacanța de vis. Condițiile și prețurile de cazare, precum și baza de tratament sunt, de asemenea, deosebit de atractive.

FLORENTINA-MIRELA MARTIN, recepționeră hotel „- Hotelul dispune de 62 de camere plus 4 apartamente. În acest moment avem 82 %gradul de ocupare. Ofertele speciale sunt tarifele diferențiate. În cursul săptămânii avem tarife preferențiale, adică 230 de lei camera dublă și cu mic dejun inclus și duminica până joia 290 cu micul dejun inclus. Recomandăm pentru familii vilele Izvorul Minunilor, care se află în apropiere de hotelul nostru, foarte aproape și de pârtie. Avem restaurant, bar și baza de tratament care dispune o saună și masaj.” 

Pentru cazare, turiștii pot face rezervări online sau la recepția hotelului. Din acest sezon, la dospiziția turiștilor se află, chiar la baza pârtiilor de schi și săniuș, și un mare și modern restaurant cu terasă.

LAURENȚIU SASU, bar manager „Terasa noastră oferă turiștilor cam 300 de locuri, unde pot să mănânce tot felul de mâncăruri, mâncare prăjită, mâncare tradițională, pot să bea un vin fiert. Seara, stăm până la ora 23:00, cât e legal, cu distanțare socială, tot ce e nevoie pentru a păstra normele în vigoare pentru combaterea COVID-19. Avem focuri de tabără. Oamenii se strâng seara, beau băuturi răcoritoare calde, avem și băuturi alcoolice. Preparăm niște cocktail-uri, totul în limita regulilor. Dacă li se face foame avem mici, avem cârnăciori, avem cartofi pai, avem deserturi, clătite, cam de toate.” 

Din punctul aflat la baza pârtiilor pot fi închiriate schiuri și săniuțe, toate, la prețuri accesibile. În plus, Parcul de Aventură HAPPY LAND reprezintă o atracție redutabilă pentru turiști, în special pentru cei mici.

MIHAI VERE, casier stațiune „- Care este fluxul de turiști zilnic, media? - Media e în jur la două sute de persoane pe zi, cu excepția zilelor de sâmbăta și duminică, când fluxul e mult mai mare, depășește de 4-5 ori. Cel mai mult, la ora actuală, se închiriază schiurile, apoi săniile și cam 20 % tubing-ul. Ca închirieri de echipament, schiurile sunt la 40 de lei, săniile la 25, o placă 80 de lei. Prețurile sunt pe zi, de dimineața până la ora închiderii.”

La Stâna de Vale din Masivul Vlădeasa se poate ajunge de pe drumul Deva-Oradea care se ramifica din Beiuș spre stațiune, trecând prin Budureasa. Turiștii trebuie să știe că în stațiunea bihoreană sunt aplicate măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2