Date companie
 
 
 
 

”Simfonia lalelelor”, în plină desfășurare la Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pitesti, expozitie, vizitatori, participanti, simfonia, lalelelor
 

Explozie cromatică la Pitești! "Simfonia Lalelelor” expoziția florală internațională devenită simbol al capitalei administrative a județului Argeș, care și-a deschis vineri porțile, este în plină desfășurare. Potrivit organizatorilor, la expoziția florală participă peste 100 de comercianți, care și-au expus produsele în zona pietonală din centrul orașului.

VOX "În fiecare an sunt vestită că am lalele negre. De 4-5 ani, m-am hotărât și le produc eu personal, și, din tot ce vedeți aici, 90% sunt proprietatea mea, produse de mine."

VOX "Ceva excepțional! Față de alți ani, mi-a plăcut mult de tot, mult de tot."

La deschidere, copii îmbrăcați în costume care sugerau primăvara și purtând flori în mâini, au defilat din Piața Primăriei până la Complexul Expozițional "Casa Cărții", unde a avut loc deschiderea oficială a expoziției.

AMBIANȚĂ "Aplaudați frăgezimea acestor copii, aplaudați frumusețea."

Marele absent de la Simfonia Lalelelor este Tudor Pendiuc. Este pentru prima dată, din 1992 încoace, când edilul suspendat din funcție și arestat pentru fapte de corupție, nu mai este amfitrionul expoziției de flori. În locul lui, maestru de ceremonii este Cornel Ionică, viceprimarul cu atribuții de primar al Piteștiului.

CORNEL IONICĂ, viceprimar, municipiul Pitești "Evenimentul este un brand, este marcă OSIM, e cunoscut în țără și în străinătate."

La "Simfonia Lalelelor" participă și delegații ale orașelor înfrățite cu Piteștiul, din Serbia, Olanda, Turcia și Moldova, precum și reprezentanți diplomatici din Germania, Brazilia, Japonia, Iran, dar și din alte țări.

FLORIN TECĂU, președinte, Consiliul Județean Argeș "O expoziție care îmbină culoarea florilor cu frumusețea acestora."

Este a 38-a ediție a "Simfoniei Lalelelor" și își va închide porțile duminică seară. "Simfonia lalelelor", una dintre cele mai cunoscute expoziții dendro-floricole din România, a fost inițiată în 1978, reunind apoi, în fiecare an, producători de flori și plante ornamentale din țară și străinătate. Manifestarea este organizată de Primăria Pitești, Centrul Cultural din municipiu și Administrația Domeniului Public.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2