Date companie
 
 
 
 

Simona Halep, decorată cu Ordinul Național "Steaua României" în grad de cavaler

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Iulie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : steaua, romaniei, Halep, iohannis, ordinul
 

Simona Halep a primit cea mai înaltă distincție acordată de statul român! Președintele Klaus Iohannis i-a acordat campioanei de la Wimbledon, Ordinul Național "Steaua României" în grad de cavaler, pentru succesul răsunător obținut pe iarba londoneză.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Avem în fața noastră o mare campioană, care a oferit românilor nu doar momente de bucurie, ci și un exemplu de neprețuit. Dragă Simona Halep, vă confer astăzi cea mai înaltă distincție a statului român ca recunoaștere și prețuire profundă pentru câștigarea prestigiosului trofeu de la Wimbledon, precum și pentru parcursul profesional de excepție de până acum. De azi înainte, când spui Halep, spui România și, când spui România, spui Halep!"

Șeful statului i-a felicitat pe părinții Simonei, pentru faptul că au crescut nu doar un mare sportiv, știind să-i cultive talentul, dar și un om foarte curajos, muncitor, determinat, modest, sincer și cu o conduită exemplară atât pe teren, cât și în afara lui. De asemenea., președintele a felicitat membrii echipei Simonei, antrenori, medici, sponsori și prieteni. Vizibil emoționată, campioana noastră a ținut să le mulțumească celor care au făcut posibilă decorarea ei, dar și românilor care sunt alături ea la fiecare meci.

SIMONA HALEP, tenismenă "Sunt mândră că sunt româncă și sper să merg cu fruntea sus peste tot și să câștig cât mai multe trofee ca să fiu o inspirație pentru toți copilașii și sper să aibă ocazia și condiții cât mai bune că să avem cât mai mulți campioni în viitor. Vă mulțumesc din nou și sunt destul de emoționată, este mai greu decât finala de la Wimbledon. Mulțumesc frumos!”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2