Date companie
 
 
 
 

Simona Halep și Horia Tecău, tenis cu peste 350 de copii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, tenis, copii, Mamaia, mos, nicolae, simona, horia, Halep, day, tecau, kids
 

Simona Halep și Horia Tecău, schimb de mingi cu peste 350 de copii! De Moș Nicolae, cei doi tenismeni le-au pregătit un cadou special micuților pasionați de tenis. Copiii au fost extrem de bucuroși să joace chiar cu idolii lor, în cadrul evenimentului Kids` Day, organizat în stațiunea Mamaia.

VOX "- De cine îți place mai mult, de Simona Halep sau de Horia Tecău? - De Horia Tecău. - De ce? - Fiindcă joacă foarte bine."

VOX "- De cine ți-a plăcut mai mult? - De Simona Halep. - De ce? - Fiindcă e preferata mea și mi-a plăcut mult de ea."

Cei doi campioni din Constanța au declarat că își vor petrece sărbătorile de iarnă cu familia. Cu această ocazie, ei au ținut să ureze câte un mesaj românilor.

SIMONA HALEP "- Doresc sărbători fericite, multă sănătate, să fie un an nou plin cu bucurii și să se bucure de fiecare moment al vieții. - Tu vei fi în familie de Crăciun? - Da, o să petrec cu familia mea."

HORIA TECĂU "Sărbători fericite, Crăciun fericit! Bucurați-vă alături de familie."

În cadrul evenimentului Kids` Day, alături de Simona Halep și Horia Tecău, au jucat tenis copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2