Date companie
 
 
 
 

Simpozionul "Dascali eficienti pentru elevi europeni" , la a V-a editie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : profesori, elevi, dascali, simpozion, parteneriate, schimb de experienta
 

Simpozionul "Dascali eficienti pentru elevi europeni" a ajuns la a V-a editie. Pentru cadrele didactice din Scoala nr. 175 "SFANTUL NICOLAE", acesta reprezinta o traditie si o posibilitate pentru realizarea unor colaborari si parteneriate externe prin schimburi de experienta.

ADRIANA PIELE, organizator proiect:  " O idee minunata pe care am lansat-o in scoala nr. 175 "Sfantul Nicolae" si care prin colegii mei a devenit iata astazi un rezultat al muncii tuturor, al unei munci de echipa."

FLORENTINA CRISTEA, inspector scolar de specialitate: " Odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana si noi ca dascali trebuie sa ne schimbam si pentru acest lucru se organizeaza diferite evenimente. Si anume este un eveniment de foarte mare importanta pentru sectorul 1 si nu numai.Un Simpozion care a devenit international in acest an "Dascali eficienti pentru elevi europeni" din care toate cadrele didactice vor avea foarte multe lucruri de invatat."

La aceasta editie, Simpozionul isi propune si prezentarea unor lucrari de specialitate si de creatie ale caror talente educative sa poata fi puse in valoare ulterior.

LUCI STAN, profesor Spania: " Dascali romani ar putea sa faca multe schimburi de experienta si in momentul in care vorbim de schimburi de experienta vorbim depre faptul ca atat dascali romani ar putea sa invete de la cei spanioli cat si cei spanioli de la dascali romani."

CRISTIAN KIRICUTA, profesor Germania: " Am fost atras de acest Simpozion care il consider extrem de important mai ales in faza actuala de reorganizare a unei societati care are probleme extrem de mari. Aceasta reorganizare trebuie sigur inceputa cu elevul si chiar inceputa din gradinita."

La aceasta editie se vor acorda premii, menite sa reprezinte si o motivare in cresterea nivelului personal de pregatire profesionala.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2