Date companie
 
 
 
 

Simularea unui atac terorist și a măsurilor de contracarare, în județul Prahova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, masina, atac, capcana, sri, pirotehnisti, explozibil, terorist, siumulare
 

Acțiune spectaculoasă, în județul Prahova! A fost simulat un atac terorist în curtea celei mai mari companii din domeniul energetic. O mașină-capcană a fost amplasată de teroriști chiar la intrarea în sediu, iar pachetul cu explozibil, care putea fi detonat în orice moment, se afla pe bancheta din spate a autoturismului. Pirotehniștii Brigăzii Antitero din cadrul S.R.I. au folosit un robot ultraperformant, pentru a scoate coletul cu explozibil din mașină.

AMBIANȚĂ: "Atenție! Explozie!"

VOX: "Ați asistat la interveția unui autoturism-capcană, în care a fost amplasat un dispozitiv, exploziv improvizat, mascat într-un colet."

După ce situația de criză a fost rezolvată, a început a doua simulare. A fost pus în scenă un scenariu cu anihilarea unui grup infracțional înarmat, care a atacat o stație de pompare, și neutralizarea unui dispozitiv exploziv improvizat, amplasat pe un rezervor de țiței.

AMBIANȚĂ: "Ieși din mașină! Trag! Culcat! Intră înăuntru!"

VOX: "O asemenea amploare de activitate nu a mai fost până acum în competiție. Trebuie să facem față oricărei provocări.

Setul de activități a conținut și o prezentare cu rol de instruire cu privire la modul de gestionare a produselor explozive sau a materialelor periculoase.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2