Date companie
 
 
 
 

"Sinaia, mon amour", la Cercul Militar din Bucuresti

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Septembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sinaia, militar, expozitie, amour, cercul, pictura, costinescu
 

Beatitudine, aceasta este stare pe care vizitatorii expoziției de pictură "Sinaia, mon amour" o încearcă în fața lucrărilor pline de culoare și de dinamism. Numele expoziției subliniază chiar iubirea maestrului Augustin Costinescu pentru orașul Sinaia.

AUGUSTIN COSTINESCU, pictor "Această expoziție însumează și câteva compoziții și naturi statice. Este ceva rotund și, bineînțeles, o secțiune a desenului pentru că eu consider că orice compoziție trebuie să aibă un sprijin al desenului."

LIVIU TUDOR SAMUILA, jurnalist "Bucureștiul trăiește aici la Cercul Militar un eveniment. Galeria Mare găzduiește parte din ultimele lucrări ale lui Augustin Costinescu pe care îl socotesc nu numai un pictor solar, dar el e un pictor al luminii, al peisajelor urbane, un pictor al unor trupuri frumoase și incitante ale dansatoarelor."

Tablouri precum "Iarna la Sinaia", "Vara la Sinaia" și alte 20 de desene le-au încântat privirile celor prezenți la expoziție.

VOX "Expoziția este superbă, ca de obicei. Pe lângă coloritul absolut extrordinar, un desenator de mare forță. Este un pictor în adevăratul sens al cuvântului. Cred că unul dintre cei mai mari pictori în viață."

VOX "Este un pictor despre care se pot spune numai lucruri frumoase, exuberante, cu multă imaginație, cu multă culoare, cu mult optimism și inspiră o viață frumoasă."

Cele 60 de picturi și cele 20 de desene prezente în expoziția "Sinaia, mon amour" pot fi admirate la Cercul Militar Național până pe data de 16 septembrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2