Date companie
 
 
 
 

Sindicalistul Marica il acuza pe fostul vames Ungureanu de agresiune

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : marica, agresat, ungureanu, otopeni, acuza
 

Liderul sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, îl acuză pe fostul șef al Vămii Giurgiu, Marius Ungureanu, că l-a agresat chiar în fața casei sale din Otopeni.

VASILE MARICA, președinte, Sed Lex "Am fost agresat în fața locuinței din Otopeni, acea vilă renumită pe care o am eu, de către un individ care se numește Marius Ungureanu."

În replică, Ungureanu sustine că totul este un scenariu inventat de sindicalist. Marica s-a prezentat, insa, la Institutul "Mina Minovici" pentru a-și scoate certificat medico-legal.

prin telefon: MARIUS UNGUREANU, fost vameș "Nu l-am agresat pe niciun Vasile Marica. Am stat de vorbă cu el în Otopeni. A sunat la 112 că vreau să-l agresez, că nu știu ce vreau să-i fac, m-ați înțeles? A luat un vecin, s-a dus la poliția, dar până la urmă nu a depus plângere. M-am dus până acolo să văd, că asta e bun de scenarii dintr-astea."

Conflictele dintre Marica si Ungureanu au rădăcini adânci. La începutul anului, fostul șef al vămii Giurgiu l-a acuzat pe liderul de sindicat că ar fi organizat sistemul șpăgii din vămi. In plus, Ungureanu a afirmat că i-ar fi dat lunar șpagă lui Marica.

VASILE MARICA, președinte, Sed Lex "El a declarat despre mine că mi-a dat bani acum 12 ani, vezi Doamne nu știu pentru ce în vamă. Și eu i-am zis că e un drogat și un infractor, care nu poate să mă acuze pe mine niciodată."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu violent, într-un restaurant din Aeroportul ”Henri Coandă” ( 23 Februarie 2020 )

  Incendiu violent la un restaurant de tip fast-food, din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă de la Otopeni. Focul a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 07:00. La acel moment, în zona de îmbarcare...

 • Împreună, pentru micuța Anya ( 21 Decembrie 2019 )

  Anya, o fetiță în vârstă de doi ani și jumătate are nevoie de ajutor. Fetița a fost diagnosticată, înainte de a veni pe lume, cu o malformație cardiacă gravă. A trecut deja prin cinci operații, dar este, însă, departe de vindecare.

 • Vaccinul antigripal, motiv de dispută între un deputat USR și Sorina Pintea ( 14 Octombrie 2019 )

  Vaccinul antigripal pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 luni și 3 ani, motiv de dispută între un parlamentar USR și ministrul interimar al Sănătății, Sorina Pintea. La acuzația lansată de Emanuel Ungureanu, că Sorina Pintea...

 • Alarmă falsă cu gaz sarin, la Aeroportul Otopeni și Gara de Nord ( 30 Ianuarie 2019 )

  O falsă alertă a pus pe jar autoritățile din Capitală, marți seara! Un bărbat a sunat în jurul orei 18.00 la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că a pus mai multe recipiente cu gaz sarin la Gara de Nord și Aeroportul Otopeni.

 • Exercițiu de simulare a unui atac terorist în avion, organizat de S.R.I. ( 29 August 2018 )

  Exercițiu de testare a capacității de răspuns la o criză teroristă apărută la bordul unei aeronave aflate în zbor, organizat de Serviciul Român de Informații. S-a simulat un atac terorist într-un avion aflat în zbor și neutralizarea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2