Date companie
 
 
 
 

Sindicalistul Marica il acuza pe fostul vames Ungureanu de agresiune

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : marica, agresat, ungureanu, otopeni, acuza
 

Liderul sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, îl acuză pe fostul șef al Vămii Giurgiu, Marius Ungureanu, că l-a agresat chiar în fața casei sale din Otopeni.

VASILE MARICA, președinte, Sed Lex "Am fost agresat în fața locuinței din Otopeni, acea vilă renumită pe care o am eu, de către un individ care se numește Marius Ungureanu."

În replică, Ungureanu sustine că totul este un scenariu inventat de sindicalist. Marica s-a prezentat, insa, la Institutul "Mina Minovici" pentru a-și scoate certificat medico-legal.

prin telefon: MARIUS UNGUREANU, fost vameș "Nu l-am agresat pe niciun Vasile Marica. Am stat de vorbă cu el în Otopeni. A sunat la 112 că vreau să-l agresez, că nu știu ce vreau să-i fac, m-ați înțeles? A luat un vecin, s-a dus la poliția, dar până la urmă nu a depus plângere. M-am dus până acolo să văd, că asta e bun de scenarii dintr-astea."

Conflictele dintre Marica si Ungureanu au rădăcini adânci. La începutul anului, fostul șef al vămii Giurgiu l-a acuzat pe liderul de sindicat că ar fi organizat sistemul șpăgii din vămi. In plus, Ungureanu a afirmat că i-ar fi dat lunar șpagă lui Marica.

VASILE MARICA, președinte, Sed Lex "El a declarat despre mine că mi-a dat bani acum 12 ani, vezi Doamne nu știu pentru ce în vamă. Și eu i-am zis că e un drogat și un infractor, care nu poate să mă acuze pe mine niciodată."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2