Date companie
 
 
 
 

Sinistrații acuză Guvernul că nu îi ajută să își refacă locuințele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sinistrati, galati
 

Sinistrații din localitățile din Galați afectate de inundațiile din octombrie s-au revoltat, disperați că guvernul nu îi ajută cu nimic. Ei cer să fie despăgubiți de stat, după ce apele revărsate le-au distrus casele și gospodăriile.

AMBIANTA: "Jos Guvernul."

Sute de oameni s-au strâns în fața primăriei din localitatea Slobozia Conachi. Ei s-au plâns că nu au cu ce să își refacă locuințele și așteptau de la Guvern bani sau materiale de construcție.

VOX: "Să vină și să facă casele oamenilor, cel care e vinovat să plătească, să dea, să facă casele oamenilor. Ne-au luat de proști, să dea banii"

Multe dintre locuințe erau construite în zone de risc, inundabile, și, prin urmare, proprietarii lor nu pot beneficia de ajutoare de la Guvern. Surprinzător este că toate casele au fost construite cu autorizație de la primărie.

VOX: "Suntem inundați pentru a doua oară, am pierdut tot. Nu se poate așa ceva. Eu n-am văzut de când sunt. 4-5 generații nu au auzit de întâmplarile astea."

Oamenii sunt disperati. Multi dintre ei nu se pot întoarce nici acum în gospodării, la o lună și jumătate de la inundații.

VOX: "Aici aveam, băgați porcii, ne-a căzut și magaziile, era casa de locuit, bucătarie cu două camere, aici este și faianță, gresie, cum a fost bucătăria."

AMBIANȚĂ: "Uitați, dacă împing oleacă cade pe noi. Uitați ce îi și jos."

În urma inundațiilor din luna octombrie, au fost distruse sau avariate 750 de case din 22 de localități din judetul Galați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2