Date companie
 
 
 
 

Sistem nou de taxare, la stația de la Fetești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : taxa, casa, soferi, benzinarii, cnadnr, sistem, Fetesti, SMS
 

Surpriză pentru românii care merg la mare, de 1 mai! Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale a implementat un sistem revoluționar de plată a taxei de pod de la Fetești. Din 3 bariere pe sens, prin 2 se va putea trece automat, iar plata taxei se face prin SMS ori la benzinării, până a doua zi la miezul nopții.

CRISTIAN ANDREI, director gen., D.G.M.I.I.R. - C.N.A.D.N.R. "Practic, în stația de taxare sunt camere video care captează numărul de înmatriculare al mașinii. Se verifică numărul de înmatriculare cu tipul autovehiculului și, în caz că utilizatorul nu își achită tariful de trecere pânăa doua zi la ora 24, se poate emite proces verbal."

Persoanele care vor să achite în continuare taxa în numerar la stația Fetești vor avea la dispoziție o casă deschisă permanent pe un sens de mers. Noul sistem este aplicat de ani de zile în alte state europene. Dacă totul merge bine de 1 mai, sistemul de taxare va deveni permanent. Asta înseamnă, însă, și că taxa nu va mai fi suspendată în anumite perioade aglomerate, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2