Date companie
 
 
 
 

Slobozia, în rețeaua Național FM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : muzica, slobozia, program, nationalfm, emisiuni, romaneasca
 

Vești bune pentru iubitorii muzicii românești! Din 9 martie, pe lângă cele 33 de frecvențe ale postului de radio Național FM care acoperă toată țara, se adaugă și cea din Slobozia. Astfel, locuitorii din zona Sloboziei vor putea asculta, începând de miercuri, emisiunile îndrăgite și muzica exclusiv românească, difuzate de postul de radio Național FM.

GEORGE NEAGU, realizator, Național FM "Vă anunțam la început de oră că am o veste foarte bună pentru unii dintre voi. Ce sărbatoriți voi pe 9 martie? Unii ar zice 40 de sfinți, altii ar zice 40 de pahare, hai să ne cinstim și aveți motive, mă refer la locuitorii din Slobozia. Național FM crește cu un puiuț și frecvență acolo, adică Național FM se va auzi pe 88.9 fm și la Slobozia."

La Național FM regăsiți cântecele tuturor vârstelor. Sunt cântecele pe care, ascultându-le, te-ai îndrăgostit, melodiile pe care ai petrecut până în zori cu prietenii, rimurile care ți-au readus buna dispoziție, atunci când erai trist sau te-au făcut nostalgic, atunci când credeai că amintirile s-au dus. De la Maria Tănase, la Andra, de la Corina Chiriac, la Delia, de la Mondial și Phoenix până la Holograf și Horia Brenciu, evantaiul melodiilor difuzate de Național FM este extrem de variat. Programul Național FM oferă, însă, și emisiuni deosebit de apreciate pentru conținutul bogat. ”Trezeste-te Române!” matinalul Național FM realizat de Mihai Dacin, de la 8.00, la 11.00, de luni pana vineri, este un spațiu 100% interactiv, în care apreciatul om de radio le oferă ascultătorilor informatii, mondenitati si mici ironii matinale gustate de toată lumea. Tot de luni, până vineri , între 11.00 și 13.00, se difuzează "România vorbește", realizată de Denis Ciulinaru. Între orele 13.00 - 16.00 vă întâlniți cu George Neagu, realizatorul emisiunii "România la drum", cu excepția zilei de marți, când în intervalul 13.00 - 14.00 Horațiu Ciornei ridică ștacheta pentru ”Stop pe piept!”. Ceva mai spre seară, între orele 16.00 - 17.00 Gabi Jugaru vă ține companie la "Hai acasă". Național FM a început să emită în 2002. În total, pe frecvențele terestre, Național FM acoperă o populație de circa 12 milioane de persoane.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2