Date companie
 
 
 
 

Șoferi drogați ori băuți, surprinși în trafic în timpul unei razii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Noiembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, sofer, razie, bucuresti, droguri, alcool, politisti
 

Acțiune de amploare în traficul rutier din București! Polițiștii de la Rutieră și de la Agenția Națională Antidrog au efectuat razii, noaptea trecută. Oamenii legii au depistat în trafic șoferi care consumaseră substanțe interzise. Aceștia riscă, acum, dosar penal pentru consum de droguri.

VOX "- Ai consumat vreo substanță ceva, băuturi alcoolice? - Nu, nu. - Sunteți de acord să facem o testare pentru băuturi alcoolice și pentru substanțe? - Da, da!"

Rezultatul testului a indicat prezența că în organismul șoferului a nu mai puțin de cinci substanțe interzise, printre care cocaină, amfetamină și canabis. Acesta a negat, însă, în continuare că ar fi consumat substanțe interzise.

VOX "Pozitiv? Doamne, eu să consum așa ceva!? Aoleu, Doamne! Nu, domnule, e o greșeală! Îmi luați analize, Doamne ferește!"

VOX "- La ce a ieșit pozitiv? - A ieșit pozitiv la cocaină, la opiacee, la benzo și la amfetamine și așteptăm rezultatul la canabis. - Toate astea ai consumat și ai urcat la volan? - Nu, Doamne ferește!"

Un alt șofer, proaspăt posesor al permisului de conducere, a recunoscut că a fumat o țigară cu iarbă. Asta, după ce a văzut rezultatul testului.

VOX "- Uite, pozitiv, pozitiv, pozitiv! Ce ai consumat? - Marijuana. - Păi, și eu dacă te-am intrebat de ce nu ai spus? - De rușine!"

ANDRA ARSINTESCU, subinspector, Brigada Rutieră București "În numai două ore, au fost depistați doi conducători auto care au fost testați cu aparat de depistare a drogurilor, rezultatul fiind pozitiv. Cei doi conducători auto au fost conduși la I.M.L., în vederea recoltării de mostre biologice."

Polițiștii au depistat și șoferi aflați sub influența băuturilor alcolice. Pe numele celor găsiți drogați sau băuți au fost întocmite dosare penale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2