Date companie
 
 
 
 

Șoferi și pasageri blocați în mașini, printre nămeții de pe șosele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : drumuri, zapada, masini, soferi, nameti, pasageri, blocati, sosele
 

Situație dramatică, luni noapte, pe drumurile din județul Tulcea! Sute de șoferi au rămas blocați în mașini, mai bine de 15 ore, după ce utilajele de deszăpezire s-au defectatși nu au mai putut curăța șoselele. Drumarii au reușit să reia operațiunile de deszăpezire abia spre dimineață. Atunci au ajuns și salvatorii la mașinile blocate în nămeți și i-au transportat la adăpost pe prizonierii zăpezii.

AMBIANȚĂ "- De cât timp sunteți blocat aici? - De 15 ore. - Unde vreți să ajungeți? - La Kogălniceanu. - Deci, aveți 15 kilometri. E imposibil! Dar nu lucrează mașinile? - Uitați cum lucrează! Cu explozie, de 12 ore, și nimeni nu face nimic."

AMBIANȚĂ "- Ce se întâmplă în Tulcea, asta? - Murim de frig, aici, și am consumat o grămadă de motorină, de azi-dimineață!"

Traficul rutier a fost paralizat, în tot județul, din cauza viscolului, care a fost atât de puternic încât oamenii nu puteau sta în picioare.

AMBIANȚĂ "- Am intrat acolo, în șanț. - Ați mai văzut o urgie ca asta? - Când eram copil, acum 50 de ani."

Nămeții au pus stăpânire și pe județul Suceava, unde doi turiști au rămas blocați, la ieșirea din localitatea Bălăceana.

VOX "Veneam cu soția de la Baia Mare și am luat la ocazie un copil de 6 ani și pe tatăl său, și ne-a fost milă de ei, și i-am adus aici, în sat, și am rămas noi blocați."

În sudul țării, în județul Dolj, 50 de oameni au rămas captivi în zăpada troienită de viscol pe drumul care leagă localitățile Galiciuica și Băilești. La Câmpulung Muscel, doi oameni au văzut moartea cu ochii, după ce au plonjat cu mașina, care a derapat din cauza zăpezii de pe carosabil, de pe un pod, în albia râului. Atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta au scăpat, însă, doar cu câteva zgârieturi, deși mașina a căzut pe plafon.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2