Date companie
 
 
 
 

Șoferii care nu au consumat bãuturi alcoolice, premiați de polițiști

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, razie, alcool, sanctiuni, soferi, premiati
 

Razie în Capitalã! Polițiștii de la Brigada Rutierã au organizat în toiul sãrbãtorilor de iarnã filtre, pentru a-i depista pe șoferii care încalcã normele rutiere. Cei care au fost testați dacă au consumat băuturi alcoolice, iar rezultatul a fost negativ, au primit premii din partea polițiștilor.

AMBIANȚÃ "Trageți adânc aer în piept și suflați continuu. Înca puțin! Acum a fost bine. Într-adevăr, nu ați consumat alcool, o să primiți premiul din partea partenerilor și sper ca, la anul, să ne întâlnim la fel la volan, fără alcool. Doamne ajută, un An Nou fericit! Numai bine!"

AMBIANȚÃ "Mai, mai mai! Suficient! Da, rezultatul este zero. Poftiți documentele! O seară plăcută!"

AMBIANȚÃ "Așa cum ați spus, nu ați consumat băuturi alcoolice, iar din partea partenerilor o să primiți un premiu și sper ca la anul să ne întâlnim în aceleași condiții, fără alcool la volan."

Cei care au înverzit fiola, au fost sancționați de polițiști.

VOX "Cam toți am sărbătorit! A fost mai prelungit!"

CRISTIAN ANDRIEȘ, inspector principal, Direcția Rutieră, I.G.P.R. "În această seară, a fost organizată o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule, care au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan! Însă, ceilalți șoferi, care nu s-au aflat sub influența băuturilor alcoolice, au fost premiați, să spunem așa, de către un partener al nostru, cu obiecte promoționale."

Acțiuni asemănătoare au fost organizate și în Ploiești, Constanța, Cluj și Iași.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2