Date companie
 
 
 
 

Șoferii fără abateri în 2019, premiați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, soferi, romana, premiu, campania, nota, road, green
 

Șoferii care nu au nicio abatere de la regimul rutier, în 2019, pot fi premiați, în cadrul campaniei „Șoferi de nota 10!” Este o campanie anuală a Poliției Române, în colaborare cu Asociația Green Road, inițiată ca răspuns la nevoia tot mai acută de șoferi disciplinați în trafic, în vederea reducerii numărului de accidente rutiere în România.

COSMINA STOIAN, reporter "Participanții la campania "Șoferi de nota 10" pot câștiga un plin gratis, o cină la un restaurant sau un curs de conducere defensivă. Ei pot primi vouchere cu valori cuprinse între 200 și 750 de lei. Cei care vor să se înscrie în concurs o pot face până în 20 iunie, pe site-ul www.greenroad.ro."

George Hurdubai are 38 de ani, este din Iași, iar anul trecut a fost răsplătit cu bonuri de carburant.

GEORGE HURDUBAI, șofer  „Am respectat regulile, în principiu, nu ne-am chinuit, asta e clar. Nu de puține ori se întâmplă ca să fie greu din cauza traficului și din cauza colegilor de trafic care forțează limitele dar dacă vrei și nu esti presat de situație, se poate merge în regulă.” 

Organizatorii s-au inspirat dintr-o campanie similară desfășurată în Emiratele Arabe Unite.

PAUL IACOB, reprezentant, Asociația Green Road „Aveau niște bile albe pe care le adunau pe parcursul anilor în care nu aveau abateri rutiere, dacă aveai o abatere minoră, primeai puncte de penalizare dar nu și puncte amendă”.

România este pe primul loc în Uniunea Europeană. în ceea ce privește numărul victimelor rezultate în urma accidentelor rutiere.


Șoferii fără abateri în 2019, premiați

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sistem de recunoaștere facială, în România ( 11 Mai 2020 )

  Poliția Română își face sistem de recunoaștere facială, dar nimeni nu va fi urmărit pe stradă de camerele de luat vederi, asa cum se întâmplă în Marea Britanie sau în China, anunta oficialii din Politie.

 • Mai puține furturi și tâlhării, mai multe acte de violență în familie ( 14 Aprilie 2020 )

  Scade criminalitatea stradală, dar se amplifică violența în familie! Potrivit datelor comunicate de Poliția Română, izolarea din cauza pandemiei de coronavirus a dus la o scădere importantă a criminalității stradale în țara...

 • Poșta Română suspendă serviciile de expediere către China ( 3 Februarie 2020 )

  Activitatea Poștei Române, afectată de noului coronavirus apărut în China! Compania Națională Poșta Română a decis să suspende temporar serviciile de expediere către China. Și asta deoarece companiile aeriene cu...

 • Road rage, la cote alarmante din cauza traficului de coșmar ( 26 Ianuarie 2020 )

  Road rage sau furia rutieră, o tulburare care se manifestă prin stres și ostilitate din cauza traficului, la cote alarmante, în România! Psihologii atrag atenția asupra faptului că numărul mare de mașini și orele petrecute...

 • Poliția Română, la datorie de sărbători ( 25 Decembrie 2019 )

  Peste 21.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi la datorie în perioada sărbătorilor de iarnă! Cetățenii sunt îndemnați să respecte legea și să sesizeze la 112 sau la Poliție eventualele incidente sau dacă se află...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2