Date companie
 
 
 
 

Șoferii prinși în neregulă, amendați de polițiștii de la Rutieră, care acționează sub acoperire

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : circulatie, amenzi, politisti, masini, rutiera, soferi, motociclete, legislatia, abateri, acoperire, neinscriptionate
 

Polițiștii de la Rutieră sunt acolo unde șoferii se așteaptă mai puțin! Degeaba se uită conducătorii auto după autospecialele poliției, înainte de a încălca regulile de circulație! Nici pe semnalele de avertizare, transmise de ceilalți șoferi, nu se mai pot baza. Lucrătorii Poliției Rutiere din Capitală acționează cu mașini și motociclete neinscripționate, pentru a-i lua prin surprindere pe șoferii care nu respectă legislația în materie de circulație. Trași pe dreapta, de agenții sub acoperire, conducătorii auto prinși cu musca pe căciulă își recunosc vina, că n-au încotro!

AMBIANȚĂ "- Cam ce semnificație are dubla linia continuă, stimate domn? - Am greșit!"

În weekend, sancțiunile s-au ținut lanț, în cazul șoferilor care au depășit coloanele de mașini sau au întors pe linia continuă, dar și pentru cei care au confundat șinele de tramvai cu șoseaua. Conducătorii auto prinși când vorbeau la telefon au avut, și ei, parte, de atenție specială.

AMBIANȚĂ "Oprește-l!"

AMBIANȚĂ "O să vă rog să opriți pe partea dreaptă!"

Polițiștii rutieri i-au tăiat elanul și unui tânăr teribilist, care făcea slalom de pe o bandă, pe alta, fără să semnalizeze, și care nu purta nici cxentura de siguranță. Alți șoferi au rămas fără permis, din cauză că nu au acordat prioritate, la trecerea de pietoni.

prin telefon: ANDREI CODĂU, purtător de cuvânt, Brigada Rutieră București "În urma acțiunii, desfășurate în doar 2 zile, au fost aplicate 64 de sancțiuni. Au fost reținute 10 permise, în vederea suspendării, și a fost întocmit un dosar penal, pentru conducere cu permisul suspendat."

Polițiștii de la Rutieră au aplicat, în weekend, amenzi, în valoare totală de 17.000 de lei și spun că vor organiza, în continuare, astfel de acțiuni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2