Date companie
 
 
 
 

Șoferul care a ucis un copil pe o trecere de pietoni, identificat drept vinovat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, copil, viteza, sibiu, trecere, pietoni, omorat
 

Șoferul care a lovit mortal un copil pe o trecere de pietoni din Sibiu a fost identificat ca fiind vinovat de accident datorită imaginilor surprinse de o cameră video. Bărbatul a intrat cu viteză într-o intersecție și nu i-a acordat prioritate băiețelului în vârstă de opt ani. Momentul tragic a fost filmat de cameră video montată la o casă din apropiere.

AMBIANȚĂ "Deci, s-o uitat. El s-a asigurat și, uite, l-o luat, dar copilul era pe trecere."

Copilul fusese la un prieten să se joace și avea o minge în brațe. Băiatul s-a asigurat înainte să traverseze pe zebră, însă nu a văzut mașina care urma să-i curme viața.

VOX "Andrei a fost la noi, s-a jucat toată ziua în curte și a trebuit să plece. Eu urma să plec cu băiețelul și i-am spus lui Andrei să plece."

AMBIANȚĂ "Dacă era de vină era altceva, dar, un copil mic, un copil la nouă ani, nu mai e. Un copil să-l iei de mână!"

În urma impactului, copilul a fost luat pe capota mașinii și aruncat aproximativ 20 de metri pe carosabil. De aceea, polițiștii au crezut inițial că băiețelul traversa neregulamentar în momentul în care l-a izbit mașina. Mai mult, șoferul le-a ascuns adevărul privind locul real unde s-a produs impactul.

VOX "Am văzut copilul jos acolo, o femeie o început să îl resusciteze până o venit S.M.U.R.D.. După aia, S.M.U.R.D.-ul vreo 40 de minute până l-o declarat mort."

VOX "Știu doar că a fost un accident fatal. Un copil de opt ani de zile care s-a jucat zi de zi cu copilașii mei. Dumnezeu să-l odihnească! Nici acum nu mi-am revenit de la ceea ce am văzut."

După ce au fost vizualizate imaginile video provenind de la camera de luat vederi amplasată în apropiere și au fost audiați martorii, anchetatorii și-au dat seama că șoferul de 35 de ani nu a acordat prioritate minorului. El riscă să stea mulți ani după gratii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2