Date companie
 
 
 
 

Șoferul de curse ilegale din Constanța, care a omorât doi adolescenți, arestat preventiv

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, ilegale, sofer, dosar, arestat, preventiv, maria, victime, ucidere, culpa, curse, bogdan
 

Șoferul de curse ilegale din Constanța, care a fost implicat într-un accident soldat cu doi morți, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cel de-al doilea conducător auto, cu care se întrecea în raliul de pe strazile din oraș, este cercetat în stare de libertate.

AMBIANTA "- Erau curse ilegale? Aveai viteză mare? Regretați?"

Cei doi tineri se întreceau pe o stradă dintr-o zonă industrială a Constanței. O mașină care circula regulamentar a fost lovită de unul dintre autoturismele implicate în cursă. În urma impactului, mașina a ricoșat în cel de-al doilea autoturism. În mașina lovită se aflau doi elevi, Maria de 14 ani si Bogdan, în vârsta de 17 ani, iar la volan era un prieten de-al lor.

VOX "Veneau două mașini din sus, una venea din jos și, cea care venea de jos, a facut stânga, și cel din față l-a lovit lateral."

Impactul a fost atât de violent, încât mașina s-a rotit de mai multe ori, iar cei doi elevi, aflați pe locurile din spate, au fost proiectați în portbagaj.

AMBIANȚĂ "Bogdan, care era în partea stângă în momentul impactului, a ajuns în portbagaj. Maria, aici, a lovit-o din plin. Avea mâna lăsata, așa, din câte au zis prietenii."

Cei doi adolescenti au fost dusi în comă la spital, dar au murit după câteva ore. Prietenii victimelor le-au dedicat un film-omagiu, pe un site de socializare. Prietenii victimelor spun că șoferii participanți la cursa ilegală au încercat să fugă dupa accident. Pe numele celor doi șoferi au fost deschise dosare penale pentru ucidere din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2