Date companie
 
 
 
 

Soluții pentru DSP

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Noiembrie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Rafila revendicari
 

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, spune că salariile angajaților din Direcțiile de Sănătate Publică sunt pe lista priorităților. Acesta a discutat deja cu o parte dintre sindicate, urmând să mai aibă și alte discuții, despre revendicările angajaților din Direcțiile de Sănătate Publică, aceștia cerând salarii majorate.

ALEXANDRU RAFILA, ministrul Sănătății

"Voi avea întâlniri, începând de mâine, cu sindicatele reprezentative, am discutat deja cu cei de la Sanitas, o să fac o întâlnire în cursul săptămânii și cu celelalte sindicate care sunt, într-un fel sau altul, au membri la nivelul DSP-urilor. Nu pot să nu înțeleg revendicările pe care le au colegii noștri de la Direcțiile de Sănătate Publică care, mai ales în pandemie, după cum știți, au dus greul, a fost foarte-foarte greu. Și mai e un lucru care trebuie să îl înțelegem, profesionalizarea, medicalizarea DSP, păstrarea personalului medical este esențială pentru că nu poți să facă sănătate publică fără oameni din sănătate. Din punctul ăsta de vedere, atât cât o să pot, voi face demersuri încât să găsim o soluție și pentru colegii noștri din DSP-uri și bineînțeles din aparatul Ministerului Sănătății."

Ministrul Sănătății a mai precizat că va expune problema la Guvern astfel încât să se găsească soluții de armonizare a salariilor celor de la CAS și DSP.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2