Date companie
 
 
 
 

Sorin Blejnar a fost audiat ca martor în dosarul disparitiei lui Codrut Marta

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dosar, declaratii, general, blejnar, parchetul, marta, codrut, disparut
 

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar s-a prezentat la Parchetul General pentru a da declaratii în dosarul disparitiei fostului sãu sef de cabinet, Codrut Marta.

AMBIANTÃ "Am venit in dosarul disparitiei lui Codrut Marta."

Sorin Blejnar a fost audiat ca martor în dosarul în care Andreea Marta a reclamat cã sotul ei a dispãrut pe 21 mai. Ei ar fi trebuit sã se întâlneascã la un restaurant si Codrut Marta n-a mai ajuns.

prin telefon: SORIN BLEJNAR, fost sef A.N.A.F. "Inteleg ca obisnuia sa plece de acasa la petreceri prelungite si doamna intra in panica. Nu cred ca intra doamna in panica, ca ei s-au casatorit cu o luna si jumatate in urma fata de disparitia lui."

Fostul sef al ANAF a mai spus cã a dat pentru a doua oarã declaratii în acest caz deoarece sperã ca autoritãtile sã-l gãseascã "pe undeva, sã fie sãnãtos si sã-l aducã în tarã".

prin telefon: SORIN BLEJNAR, fost sef A.N.A.F. "Se vehiculeaza ca ar fi fost ucis? Nu stiu. Cand esti chemat la sectia de urmarire criminalistica sa dai declaratii despre disparitia unui om te poti gandi si la un lucru rau, desigur."

Sorin Blejnar a declarat cã prietenul sãu Codrut Marta nu avea datorii, nu era un împãtimit al jocurilor de noroc si nici nu detinea informatii despre oameni politici sau de afaceri.

prin telefon: SORIN BLEJNAR, fost sef A.N.A.F. "Voi sprijini organele de urmarire penala pentru elucidarea acetui mister, cum a disparut un om care in alte dosare economice era monitorizat de toata lumea."

Codrut Marta este cercetat de procurorii DIICOT si DNA pentru evaziuni de milioane de euro. În dosarul de la DNA pe numele lui s-a emis un mandat de arestare în lipsã iar în baza acestuia Marta a fost dat în urmãrire internationalã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2