Date companie
 
 
 
 

Sorin Blejnar este cercetat de DNA pentru complicitate la evaziune fiscală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fisc, DNA, Sorin Blejnar
 

Fostul șef al Fiscului, Sorin Blejnar, este cercetat de procurorii anticorupție DNA pentru complicitate la evaziune fiscală într-un dosar care vizează importul de produse petroliere. Blejnar spune că nu i s-a adus la cunostință că ar fi urmărit penal.

prin telefon: SORIN BLEJNAR, fostul șef al ANAF: "Nu mi s-a adus la cunostință. Nu am fost citat la DNA in nicio calitate. (...) Nu cunosc, nu am niciun fel de element. (...) Nu s-a fãcut nicio perchezitie la mine. (...) Resping cu fermitate asemenea acuzatii si poate e vorba de o confuzie sau nu sunt suficiente elemente."

In același dosar, procurorii anticorupție ar fi dispus, printr-o ordonanță, punerea sub învinuire a foștilor șefi de la Autoritatea Națională a Vămilor, Viorel Comăniță, respectiv Serviciul de Informații și Protecție Internă Constanța, Dan Secăreanu.

NELU TASCÃ, avocat: "- Apare numele domnului Blejnar, în dosar, pentru complicitate? - Da, da, da, apare. -În dosar? -Da."

Comăniță si Secăreanu au fost reținuți deja pentru 24 de ore. Oamenii legii i-au reținut preventiv și pe administratorii mai multor firme controlate de omul de afaceri Radu Nemeș.

SORIN OVIDIU DRÃGAN, avocat: "Sunt mai multe vanzari-cumparari, transporturi fictive sa spunem, da. Sunt destul de mari, sunt destul de mari sume ca valoare si cantitati."

Aproximativ 40 de perchezitii au fost derulate în acest dosar de anchetatorii anticoruptie. Si fostul șef de cabinet al lui Blejnar, Codruț Marta, este învinuit în acest dosar. Cei patru sunt cercetați pentru complicitate la evaziune fiscală și sprijinirea unui grup infracțional organizat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2