Date companie
 
 
 
 

Sorin Frunzăverde ar putea candida la sefia PD-L

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : PDL, presedinte, boc, Tabara, candidat, frunzaverde
 

Președintele PD-L Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, ar putea candida la funcția de președinte al Partidului Democrat Liberal.

SORIN FRUNZAVERDE, președinte PD-L Caraș-Severin "Este posibil să candidez la viitoarea convenție a PD-L pentru funcția de președinte. Conform statului, îndeplinind anumite condiții, orice membru al PD-L poate să candideze pentru această funcție."

Colegul său de partid, Valeriu Tabără, spune că nu este o surpriză faptul că un lider de talia lui Frunzăverde își anunță candidatura.

VALERIU TABĂRĂ, ministrul Agriculturii "În PD-L absolut toată lumea are bastonul de mareșal în geantă. Este un lider la nivelul județului, un președinte foarte bun, într-un județ foarte greu."

Până acum, actualul președinte al partidului, Emil Boc, nu a dat o declarație fermă referitor la o candidatura pentru un nou mandat. Un alt posibil candidat ar fi secretarul general al partidului, Vasile Blaga. Și despre candidatura lui Gheorghe Falcă a vorbit cu ceva timp în urmă ministrul Dezvoltării, Elena Udrea. Data alegerilor nu fost încă stabilită.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2